Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúca zmena Slovenky s najkrajším telom: Fúha, čo to má s tvárou?!

Martina Štetiarová Zobraziť galériu (6)
Martina Štetiarová (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Zmenená! Martine Štetiarovej (31) sa po účasti v markizáckej reality šou Farma rozbehla modelingová kariéra doslova bleskovou rýchlosťou. Dnes pôsobí prevažne v zahraničí, kde sa jej hrnie jedna pracovná ponuka za druhou. Svedčia o tom napokon aj jej fotky na sociálnych sieťach. Tá najnovšia však mnohých dosť prekvapila. Pôsobí to totiž tak, že sa blondínka nechala vylepšiť. Pozrite, čo má s tvárou!

Martina Štetiarová trávi posledné roky prevažne v zahraničí. Po účasti v markizáckej reality šou Farma a zisku titulu Miss Carat Tuning sa jej totiž rozbehla modelingová kariéra a dodnes sa jej pracovné ponuky len tak hrnú.


Slovenka s najkrajším telom sveta: Hlavná úloha vo filme... A rovno s Ornellou Muti!


A niet ani divu – fotky, ktoré kráska pravidelne pridáva na sociálne siete, totiž svedčia o tom, že jej to pred objektívmi fotoaparátov naozaj svedčí. Najnovší príspevok však mnohých jej obdivovateľov poriadne prekvapil. 

Kráska totiž na snímke pôsobí úplne inak – jej pery sú minimálne o dve čísla väčšie a aj črty tváre sú nejaké iné. Pôsobí to teda tak, že sa Slovenka zverila do rúk plastických chirurgov a nechala sa vylepšiť... No ako sa nám podarilo zistiť, nie je to celkom tak. 

Blondínka sa síce dala upraviť, no nie natrvalo. Dopomohla jej k tomu vraj len moderná technika. „Je to len aplikácia, o čom sa presvedčíte na ďalších fotkách. Ďakujem za opýtanie,“ odpovedala nám na otázku ohľadu upraveného vzhľadu Štetiarová. No dnes si už človek nemôže byť naozaj ničím istý...

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu