Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Markíza vyťahuje »Rozborila v sukni«: Namiesto Masterchefa... Je to prepadák!

Porota slovenského Masterchefa Zobraziť galériu (5)
Porota slovenského Masterchefa

BRATISLAVA - Potrebujú zmenu! Televízia Markíza tento rok priniesla na obrazovky prvého slovenského Masterchefa. Bohužiaľ, program nesplnil očakávania a kompetentní museli zasiahnuť. Relácia o varení sa už v utorok vo vysielaní neobjaví, nahradí ju Rozboril v sukni.

Prvý slovenský Masterchef sa neteší veľkej priazni divákov. Podľa portálu mediaboom.sk sa v posledný utorok prepadol sledovanosťou do podpriemeru. A dokazuje to aj najnovšia aktivita Markízy. 

Televízia sa totiž rozhodla reláciu o varení v utorky už nevysielať. Nahradí ho programom Svokra s Gizkou Oňovou. Ten sa po prvý raz vysielal v januári 2014 len ako taká výplň v slabšej sezóne. Bolo to presne v čase, keď na Markíze skončil Vilo Rozboril so svojou reláciou Modré z neba. 

Diváci hneď po prvých štyroch častiach Svokry volali po jej návrate na obrazovky. „Strašne sa mi páči táto nová relácia. Nech vám Boh žehná a pomáha, keď už Vilo nemôže,” písali vtedy ľudia na sociálne siete. A keďže bola Gizka aj sledovaná, Markíza dlho s výrobou nových epizód neváhala. A vyťahuje ju na pomoc aj teraz...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu