Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Posledná rozlúčka s Karolom Machatom: Meškajúci Kukura, zdrvená Kocúriková a Maštalír na nespoznanie!

Zuzana Kocúriková, Juraj Kukura a Tomáš Maštalír na rozlúčke s Karolom Machatom Zobraziť galériu (11)
Zuzana Kocúriková, Juraj Kukura a Tomáš Maštalír na rozlúčke s Karolom Machatom

BRATISLAVA - V utorok dopoludnia sa rodina a kolegovia rozlúčili s legendou slovenského herectva - Karolom Machatom (†88). Do historickej budovy dorazili krátko pred desiatou hodinou, len Juraj Kukura meškal a rozlúčku sledoval v stoji zo zadných radov. Medzi tými, čo smútili najviac, bola Zuzana Kocúriková. Bolo vidieť, že je naozaj zdrvená. Tomáš Maštalír zas prekvapil svojím vzhľadom.

Karol Machata bol hercom, ktorého si vážili všetci jeho kolegovia. Správa o jeho smrti ich preto veľmi zarmútila. Týždeň po tom, ako odišiel na večnosť, sa s ním lúčili v historickej budove SND. 

Rozlúčka začala o desiatej. V tom čase už členovia hereckej obce sedeli na javisku. Chýbal medzi nimi Juraj Kukura, ktorý dorazil až počas prvého príhovoru. Kolegov tak sledoval až zo zadných radov hľadiska. 

Niektoré z rozlúčkových rečí smútočných hostí aj pobavili a na mnohých tvárach sa zjavil úsmev. Inak však bolo v sále cítiť neskutočný smútok. Žiaľ bol viditeľný najmä na Zuzane Kocúrikovej. Aj po skončení, keď vyšla pred budovu, bolo na jej tvári badateľné, že je naozaj zdrvená. 

Medzi hercami nechýbal ani Tomáš Maštalír, ktorý sa však na prvý pohľad na seba ani nepodobal. Herec poriadne zmenil imidž a na verejnosti sa ukázal s takmer vyholenou hlavou a briadkou. 

 

 

Viac o téme: Tomáš MaštalírJuraj KukuraKarol Machata
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu