Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škamlovej mohutné stehná, návrhárka s odhaleným prsom a bývalé páriky opäť pokope!

Romana Škamlová ukázala mega stehno, návrhárka Klementina Tomrecaj odhalené prso a stretli sa aj bývalé páriky. Zobraziť galériu (37)
Romana Škamlová ukázala mega stehno, návrhárka Klementina Tomrecaj odhalené prso a stretli sa aj bývalé páriky. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V piatok večer sa Slovensko dozvedelo meno novej kráľovnej krásy. V jednom z luxusných bratislavských hotelov sa následne konala afterpárty. A aj tam toho bolo na pozeranie viac než dosť. Prvá vicemiss Slovensko z roku 2007 Romana Škamlová (28) prekvapila mega stehnami, návrhárke Klementine Tomrecaj vykuklo prso a... Bývalé zamilované páry boli opäť pokope!

V piatok večer sa konalo veľké finále súťaže Miss Slovensko. Kráľovnou krásy sa stala 18-ročná rodáčka z Lučenca Kristína Činčurová a ďalšie dve miesta si rozdelili Michaela Meňkyová a Lenka Tekeljaková. 


Miss Slovensko 2016: Trapas na úvod... A víťazkou opäť blondínka!

Toto v priamom prenose neustrážili: Vykúkajúce vnady finalistky Miss a nečakané problémy víťaziek!


Ako už býva zvykom po priamom prenose sa konala aj afterpárty. Na tú okrem samotných finalistiek dorazilo aj mnoho známych osobností. A medzi nimi nechýbala aj prvá vicemiss z roku 2007 Romana Škamlová. 

Tá bola počas večera doslova neprehliadnuteľná. Nedávno sa totiž vrátila zo slnečnej dovolenky, vďaka ktorej v spoločnosti vynikala čerstvo opálenou pokožkou. No nielen to, stačilo totiž, že si plavovláska sadla a sukňa sa jej posunula o kúsok vyššie a... pod ňou sa skrývalo dosť mohutné stehno. 

Nechcené odhalenie sa prihodilo aj mladej módnej návrhárke Klementine Tomrecaj. Na akciu totiž dorazila v sexi overale s hriešne hlbokým výstrihom. A práve ten sa tmavovláske postaral o pikantné chvíle. Stačilo totiž, že sa kráska trochu nahla a nezbehný kus látky odhalil celé jej prso. 

A pomisskovský žúr spojil aj dvojice, ktoré kedysi patrili k sebe. Zoči-voči sa po čase stretli napríklad bývalá riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová so svojím expartnerom, prezidentnom Slovenského futbalového zväzu Jánom Kováčikom.

Večer spolu strávili aj hudobník Martin Valihora s misskou z roku 1998 Karolínou Čičátkovou. O týchto dvoch sa pritom pred rokom a pol hovorilo, že patria k sebe. Oni však tieto informácie vtedy rázne popierali. „Netvoríme pár. Stretávam sa s ňou rovnako ako s inými ľuďmi. Sme iba kamaráti, kamarátia sa aj naše dcéry. Táto informácia je zbytočne zveličená,“ povedal nám umelec. Medzitým sa však v médiách už objavili aj informácie o ich rozchode. V piatok nám však pekne spolu zapózovali. 

Za zmienku rozhodne stoja aj niektoré outfity známych žien:

Miss Slovensko 2002 Eva Verešová dorazila na finále súťaže krásy v overale, vďaka ktorému pôsobila ako veľký dúhový pytón.
Zobraziť galériu (37)
Miss Slovensko 2002 Eva Verešová dorazila na finále súťaže krásy v overale, vďaka ktorému pôsobila ako veľký dúhový pytón.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Čierny outfit Miss Slovensko 2005 Ivice Slávikovej nepochopil asi nikto. Vyzerala ako navlečená v tmavom vreci.
Zobraziť galériu (37)
Čierny outfit Miss Slovensko 2005 Ivice Slávikovej nepochopil asi nikto. Vyzerala ako navlečená v tmavom vreci.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Miss SlovenskoRomana Škamlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu