Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smatanová ako »z reklamy na anorexiu«: Preboha, Zuza, najedz sa!

Zuzana Smatanová pôsobí čoraz chudšie. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Smatanová pôsobí čoraz chudšie. (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Ruky ako špáradlá! Zuzana Smatanová (31) nikdy nepatrila k ženám, ktoré by trápilo nejaké to kilo navyše. Práve naopak, vždy sa mohla pýšiť perfektne štíhlou postavičkou bez jediného náznaku nedostatku. No ale z najnovších fotografií slovenskej speváčky ide doslova strach. Na krste svojho nového videoklipu totiž brunetka predviedla nezdravo vychudnutú postavu. Tu by vážne pomohla už len poriadna porcia jedla!

Zuzana Smatanová vždy pútala pozornosť svojou ultraštíhlou postavou, ktorá v ľuďoch neraz vyvolala obavy, či je zdravotne v poriadku. V minulosti speváčka svoje vychudnuté krivky obhajovala tým, že za ne môže genetika. „Ak by mal náhodou niekto o mňa obavy, tak sa mám výborne. Som spokojná a teším sa dobrému zdraviu,“ ubezpečovala fanúšikov hudobníčka. 

No zdá sa, že ani pribúdajúce roky a neustále upozorňovanie na to, že je až príliš chudá, nepomohli tomu, aby umelkyňa začala viac jesť. Pred pár dňami sa totiž konal krst Smatanovej nového videoklipu a ona opäť svojimi krivkami pútala pohľady všetkých.

Zo šiat jej totiž trčali vyziabnuté ručičky, ktoré doslova pripomínali dve paličky. Navyše, celý outfit mala v čiernej farbe, čo ju opticky ešte viac zúžilo. A pás? Ten by jej mohla závidieť nejedna ultraštíhla modelka. Zuzana, vážne, najedz sa už poriadne! 

Zuzana Smatanová predviedla na krste svojho nového videoklipu kostnaté ruky a telo ako z reklamy na anorexiu.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Smatanová predviedla na krste svojho nového videoklipu kostnaté ruky a telo ako z reklamy na anorexiu.  (Zdroj: Profimedia)

Zuzana Smatanová má ručičky ako dve paličky.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Smatanová má ručičky ako dve paličky.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Zuzana Smatanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu