Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Magálová v 65 rokoch opäť mamou: Omladzuje ma to!

Kamila Magálová Zobraziť galériu (4)
Kamila Magálová

BRATISLAVA - Tá sa teda nezdá! Herečka Kamila Magálová (65), ktorá sa pred 4 rokmi rozviedla po 42 rokoch manželstva so Slavomírom Magálom (67), dnes vyzerá spokojnejšie ako kedykoľvek predtým. Pre jojkársky Top Star dokonca prezradila, že sa na „staré kolená“ stala mamou a dokonca sa z toho veľmi teší, lebo ju to omladzuje.

Poriadne prekvapila! Kamila Magálová je už viac ako štyri roky rozvedená žena. No pred jojkárskymi kamerami povedala, že sa vo svojom dôchodkovom veku cíti výborne. Dokonca prezradila, že sa stala mamou a veľmi si to užíva. Ak by ste si však mysleli, že si nejaké dieťa adoptovala, či priviedla na svet, poriadne by ste sa mýlili.

Začala sa starať o svoju najstaršiu vnučku Marušku. „Venujem sa vnučke, ktorá teraz so mnou žije. Mám pocit, že som teraz mamou v mojom veku, vidíte možno to ma omladzuje,“ uviedla umelkyňa, ktorej vnučka zmenila život od základov. „Baví ma to, je úžasná, teší ma to a je nám spolu fajn,“ pochvaľuje si Magálová, ktorá pri Maruške omladla nielen vizuálne, ale i duševne.

„Robíme spolu všetko možné, my sa aj bláznime ako také pubertiačky,“ povedala s úsmevom Kamila, ktorá okrem diskoték s vnučkou robí množstvo spoločných aktivít. „Na diskotéky som nechodila, ani keď som bola mladá, takže to nehrozí. Ale divadlo, kino, záhradka, zvieratká, čítanie, čo chcete,“ dodala na záver Magálová, ktorej život s vnučkou veľmi prospieva.

Vnučka Kamily Magálovej Maruška.
Zobraziť galériu (4)
Vnučka Kamily Magálovej Maruška.

Viac o téme: Kamila Magálová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu