Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kollárove ženy pokope: Najprv zazeranie a potom... Heringhová musela peniť!

Boris Kollár Zobraziť galériu (10)
Boris Kollár

BRATISLAVA - Toľko bývalých... Boris Kollár (50) má deväť detí s ôsmimi ženami, okrem toho však má aj ďalšie ex, ktoré sa mamičkami jeho potomkov nestali. Kedysi s ním chodila aj jojkárka Stanka Pavolová (34) a po rozchode zostali kamarátmi. Dôkazom bolo aj ich srdečné zvítanie pred pár dňami v spoločnosti. Ani jeden z nich si pri tom nevšimol kyslý výraz Andrey Heringhovej (34). A keď sa následne moderátorka k nej správala takmer ako k najlepšej kamarátke, bývalá playmate musela úplne peniť.

Andrea Heringhová je žena, s ktorou sa Boris Kollár objavuje v spoločnosti najčastejšie. Pri počte jeho bývalých lások sa však nedá vyhnúť tomu, aby sa občas s nejakou nestretli na ostro sledovanom mieste. A nie je žiadnym tajomstvom, že brunetka takéto stretnutia naozaj „nemusí”. 

Naposledy sa s Borisom ukázali na módnych dňoch, kde pózovali fotografom aj so svojou dcérkou Sárou. V tom momente sa však v ich blízkosti objavila Stanka Pavolová, ktorá sa so svojím bývalým priateľom vrúcne zvítala. Ako sme si všimli, Heringhovej to vôbec nebolo po chuti. 

No jojkárka zostala s podnikateľom v priateľskom vzťahu a nemala preto problém pristaviť sa aj pri matke, ktorá mu ako jediná porodila dve deti. Andrea sa snažila usmievať, no občas si neustrážila kyslý výraz. Takže, keď sa jej Stanka v priestore plnom ľudí vrhla zrazu okolo pása, musela vnútri doslova peniť. A do toho ešte prišla pani, ktorá s nimi chcela spoločnú fotku. A Kollár ochotne pokľakol a ujal sa úlohy fotografa... On sám so stretnutím svojich žien nemal najmenší problém. 

Viac o téme: Boris KollárStanka PavolováAndrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu