Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Malachovská nažhavená z tohto chlapa: Chytala mu rozkrok!

Iveta Malachovská Zobraziť galériu (11)
Iveta Malachovská

BRATISLAVA – Neudržala sa! Moderátorka RTVS Iveta Malachovská (50) je známa svojím temperamentom a otvorenosťou. A tieto vlastnosti predviedla aj na utorkovej premiére nového filmu v istom nákupnom centre. Energickú brunetku tak zaujal istý muž, že sa neudržala a po obchytkávaní tela mu, na prekvapenie mnohých prítomných hostí, siahla aj na jeho mužskú pýchu.

To je ale „nestyda”! Temperamentná moderátorka verejnoprávnej televízie si v utorok večer nenechala ujsť premiéru nového filmu Batman verzus Superman, ktorá sa konala v istom nákupnom centre. Pred vchodom do kinosály si návštevníci mohli zapózovať  so zamaskovaným figurantom à la netopierí muž, ktorý očaril mnohých nielen svojím mužným telom, ale aj dokonalým kostýmom.

Tieto jeho prednosti najviac ocenila práve Iveta Malachovská, ktorá nielenže nevedela z Batmana spustiť zrak, ale si ho aj poriadne poobchytkávala a neuspokojila sa iba s hruďou. Na prekvapenie mnohých prítomných hostí mu bez ostychu siahla na rozkrok. Náš fotograf ju zastihol v momente, keď brunetka po tom, ako chytila Batmanovi jeho pýchu, vypleštila oči a ústa otvorila dokorán. A ako vidieť na zábere, figurant sa vôbec nebránil, zrejme mu to vôbec nevadilo...

Temperamentná Iveta Malachovská takto chytila Batmana za jeho pýchu.
Zobraziť galériu (11)
Temperamentná Iveta Malachovská takto chytila Batmana za jeho pýchu.

Viac o téme: Iveta Mlachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu