Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lasicova žena opäť dráždi: Aha, čo si obliekla!

Magda Vášáryová Zobraziť galériu (4)
Magda Vášáryová

PRAHA – Herečka Magda Vášáryová (67) bola v mladosti snom nejedného muža. Jej priaznivci si často prišli na svoje vo viacerých filmoch, kde obnažila svoje telo. Nedávno však umelkyňa znova provokovala. Na slávnostnom vyhlasovaní cien Českého leva sa totiž objavila v obtiahnutých čiernych nohaviciach, ktoré jej na elegancii a šarme určite nepridali. Práve naopak.

Vie, ako prekvapiť! Niekdajšia hviezda slovenských a českých filmov Magda Vášáryová vždy patrila medzi najkrajšie herečky s dokonalým vyberaným štýlom. Spolu so sestrou Emíliou sa v sobotu objavili na Českom levovi. Ak by ste však čakali vkusnú eleganciu, ste na veľkom omyle.


Lasicova manželka prevetrala prsia: Pani Vášáryová, vy sa nezdáte!


Čierny top, motorkárske čižmy, obtiahnuté nohavice a žiadny make-up... Bývalá herečka a politička po galavečere vymenila slávnostnú róbu za ležérny štýl, v ktorom sa predviedla ako nespútaná rockerka. Na afterpárty jednoducho šokovala drsňáckym outfitom, aký by od dámy v jej veku nikto nečakal..

Aj keď sa jej svojím vzhľadom opäť podarilo zaujať, v módnej polícii na blesk.cz jej udelili známku číslo 5. Väčšinou dokonale nahodená Vášáryová by sa tak mala radšej zamerať na elegantnejšie trendy, ktoré sú vzhľadom na jej postavenie a vek babičky predsa len prípustnejšie.

Magda Vášáryová v kožených nohaviciach
Zobraziť galériu (4)
Magda Vášáryová v kožených nohaviciach

Viac o téme: Magda Vášáryová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu