Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hospodárová v slzách: Najskôr rozchod, teraz smrť najväčšej lásky!

Jana Hospodárová smúti za svojou bývalou láskou. Zobraziť galériu (6)
Jana Hospodárová smúti za svojou bývalou láskou.

BRATISLAVA - Rana za ranou! Markizácka moderátorka Jana Hospodárová (39) len nedávno priznala rozchod s argentínskym priateľom Pablom Leonom a život jej opäť pripravil ťažké chvíle. Vo štvrtok večer totiž nečakane opustil tento svet jej expartner, bubeník Juraj Černý (†54), ktorého odchod nesie blondínka veľmi ťažko.

Zomrela najväčšia láska jej života! Obľúbená tvár markizáckych Športových novín Jana Hospodárová prežíva náročné obdobie. Len nedávno priznala, že po viac ako roku sa rozhodla ukončiť vzťah s argentínskym režisérom Pablom Leonom, ktorý sa zdal naozaj harmonický. Žiaľ, láska im nevydržala. 

Smútok za nevydareným vzťahom však v týchto dňoch vystriedal žiaľ za stratou inej milovanej osoby. Vo štvrtok v noci totiž zomrel Hospodárovej expriateľ a bývalý člen skupiny Tublatanka Juraj Černý, ktorému sa náhle zhoršil zdravotný stav – dostal silné bolesti brucha a prasklo mu črevo. Operovali ho v maďarskej nemocnici, no lekári  o deň neskôr rodine oznámili, že Juraj je mŕtvy.

Známa moderátorka s hudobníkom tvorila pár pred viac ako 12 rokmi. Napriek tomu, že už je to naozaj dlhý čas, správa o jeho nečakanej smrti blondínku nesmierne zasiahla. Keď sme ju oslovili s tým, ako si na neho spomína, ťažko sa jej rozprávalo a bola z tejto tragickej správy hotová. Nakoniec nám napísala pár viet: „Ďurko bol moja najväčšia láska. Bol ako moja rodina. Komunikovali sme spolu prakticky stále. Som šokovaná. Zostáva mi len veriť, že sa raz niekde stretneme...“ Rodine, Janke, priateľom i fanúšikom zosnulého Juraja Černého vyslovujeme úprimnú sústrasť.

Jana Hospodárová a Juraj Černý v čase, keď tvorili pár.
Zobraziť galériu (6)
Jana Hospodárová a Juraj Černý v čase, keď tvorili pár.

 

Viac o téme: Jana Hospodárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu