Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herec z Búrlivého vína havaroval: Desivá zrážka s električkou!

Petr Vágner Zobraziť galériu (6)
Petr Vágner

BRATISLAVA – Mal poriadne šťastie! Herec Petr Vágner (38) sa do povedomia slovenských divákov dostal vďaka seriálu Búrlivé víno, kde flirtoval s Nelou Pociskovou (24). Rodák z českého Bílovca ale v pondelok poriadne hazardoval so životom. Nedal prednosť električke, s ktorou sa následne zrazil.

Nepoučiteľný?! Charizmatický český herec Petr Vágner, ktorý sa v našich končinách zviditeľnil vďaka markizáckemu seriálu Búrlivé víno, oslavoval v pondelok hneď dvakrát. A to nielen svoje meniny, ale aj fakt, že v zdraví prežil desivú zrážku s električkou, ktorej údajne nedal prednosť. „Vezú ma do nemocnice,“ to boli podľa denníka Blesk jediné slová, ktoré bol herec a moderátor českého Top Star magazínu schopný zatelefonovať zo sanitky svojim najbližším.

Podrobnosti o nehode nevedela v tom čase ani jeho vystrašená manželka. „Skoro nič neviem, iba to, že prežil,“ povedala spomínanému denníku pani Vágnerová, ktorá podobné pocity prežívala pred viac ako rokom, keď sympatický herec havaroval na motorke.

To, že mal opäť šťastie v nešťastí, si uvedomil aj samotný Petr. „Ešte raz ďakujem za priania k sviatku. Opäť som si uvedomil, že šťastie a zdravie je NAJviac. Stačí tak málo...!“ napísal v utorok na svoj profil na sociálnej sieti pri ďakovaní gratulantom. Aj tým dal fanúšikom najavo, že je v poriadku.

Viac o téme: Petr Vágner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu