Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Diváci televízie Joj zúria: Toto bolo nefér!

Vilo a Peter Habovci v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja skončili. Zobraziť galériu (6)
Vilo a Peter Habovci v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja skončili.

BRATISLAVA – Toto nik nečakal! Po takmer tridsiatich častiach skončila v jojkárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja jedna z najvýraznejších a z najobľúbenejších súťažných dvojíc. Reč je o Vilovi Habovi a jeho dvojičke Petrovi, ktorých v stredu nečakane porazila nová dvojica, vďaka kapuste a taštičkám. Toto rozhodnutie u divákov spustilo hotovú vlnu kritiky.

Vyradili diváckych miláčikov! Stredajšia epizóda kuchárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, bude bezpochyby patriť medzi tie najpamätnejšie. Po takmer tridsiatich častiach sa s divákmi museli rozlúčiť dvojičky Vilo a Peter Habovci. Tí sa okrem temperamentu a kuchárskych zručností dostali do povedomia aj množstvom vtipných hlášok. Osudnou sa im stala chrenová omáčka, ktorá podľa českého šéfkuchára Mareka Orta nestačila na kapustu a zemiakové taštičky Mariána a Patrika Spustovcov.

No hoci Habovci svoju prehru zobrali so vztýčenou hlavou, diváci už takí pokojní neboli. Tí po vypadnutí svojich miláčikov zaplavili sociálnu sieť doslova vlnou kritiky. Slováci zúria, pretože rozhodnutie vyhodiť dvojičky z projektu bolo podľa nich nefér. „Nech idú do r*ti za to, čo navarili a vyhrali. Fuj, Jojka sa môže hanbiť za toho českého „kuchára“. My Slováci máme málo kuchárov, že musíme čumeť na pepíka?“ znel jeden z komentárov a desiatky ďalších bolo v podobnom duchu.  

„Akože sorry, je pravda, že tam boli dlho, ale aby ich porazila nedovarená kapusta a hentie rozgajdané taštičky, tak to je moc... Ten degustátor nech sa tam neukazuje. Žiadne rozumné hodnotenie nevie povedať. Nech ide hodnotiť do bufetu. Habovci budete chýbať, čakala som, že vás porazí lepšie jedlo a lepšia dvojica,“ znechutene konštatovala ďalšia fanúšička.

„Nemali skončiť s takými súpermi, boli skvelí a bez nich už nepozerám. Takýto koniec si nezaslúžili, sklamane skonštatoval ďalší divák a mnohí s ním súhlasili. Habovcov porazili takýto? Čo že? Jojka, veď minule bola väčšia konkurencia ako táto. Fuj, som znechutený, takí čo navaria... Ale škoda reči, no nič, stratili ste jedného diváka,“ rozhorčene napísal na stránku ďalší priaznivec.

Keďže televízia Joj už Habovcov raz do šou vrátila, u kompetentných sme zisťovali, či ich neplánujú do projektu opäť zaradiť. Nevyučujeme v budúcnosti ďalšiu spoluprácu s Habovcami,“ povedala pre Topky.sk hovorkyňa televízie Joj Lucia Kulihová. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa Habovci ešte niekedy vrátia na televízne obrazovky.

Viac o téme: Vilo a Peter Habovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu