Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto tu ešte nebolo: Kráľovná Plesu v opere rovnaká ako vlani!

Herečka Monika Hilmerová zvolila ružové šifónové šaty. Zobraziť galériu (9)
Herečka Monika Hilmerová zvolila ružové šifónové šaty.

BRATISLAVA - Už je dobojované! Ani 16. ročník prestížneho Plesu v opere si nenechali ujsť známe tváre slovenského spoločenského života. Mnohé dámy predviedli naozaj elegantné a honosné šaty. Spomedzi nich ste na topkách mohli vybrať jednu, ktorá bola podľa vás kráľovnou večera. Vybrali sme 30 známych žien a vy ste svojím hlasovaním rozhodli, že symbolickú korunku si môže pre tento rok opäť nasadiť herečka Monika Hilmerová (41). Tá s prehľadom porazila ostatné konkurentky a obhájila tak minuloročné prvenstvo, čo sa v histórii ankety ešte nikdy nestalo.

Rozhodli ste!  Aj tento rok sa prestížneho Plesu v opere zúčastnilo množstvo významných osobností spoločenského, politického a hospodárskeho života. Keďže k tejto udalosti už tradične patria aj elegantné róby a mnohé dámy si na nich dali naozaj záležať, nemohla ani tentoraz chýbať naša prestížna anketa Kráľovná Plesu v opere.

Pripomeňte si róby z Plesu v opere 2016>>

Po ôsmy raz ste tak mali možnosť zahlasovať za tú najkrajšiu róbu. Spomedzi 30 elegantných dám vás najviac zaujala herečka Monika Hilmerová, ktorá túto anketu s prehľadom vyhrala aj minulý rok, keď ples aj moderovala.

Herečka sa týmto víťazstvom stala prvou ženou, ktorá našu anketu vyhrala dva razy. Blondínka bola jasnou favoritkou od samého začiatku. Z celkového počtu 12 526 hlasov ich získala 5850. Na striebornej priečke sa umiestnila moderátorka Zlatica Puškárová (845), bronz patrí modelke Michaele Kocianovej (684).

Moniku Hilmerovú víťazstvo aj tentoraz prekvapilo a nesmierne potešilo. „Veľmi, veľmi pekne ďakujem. Je to veľké prekvapenie, je to milé a veľmi sa teším,“ neskrývala dojatie z víťazstva predstaviteľka Evy zo seriálu Búrlivé víno. Tento rok pritom paradoxne chcela takú róbu, ktorá na plese nebude príliš svietiť. „Chcela som šaty nenápadné, čo sa mi zjavne nepodarilo (smiech). Ale je to veľmi milé, že mi ľudia poslali hlasy, potešilo ma to a ďakujem im,” povedala herečka, ktorá v ružových šatách pôsobila ako princezná.

Ako nám blondínka prezradila, na návrhárku mala napriek pompéznej akcii nezvyčajné požiadavky. „Chcela som, aby boli šaty zo šifónu, lebo sa v ňom dobre cítim, ale hlavne –aby boli jednoduché, žiadne trblietky, čipky či výrazné ozdoby. Návrhárka Jana Mrvová mi ukázala pár návrhov a ja som si z nich jeden zvolila. Na skúškach, keď mi šaty šila, sme model ešte dotvorili podľa toho, čo sa mi páčilo a čo mi sedelo,“ uviedla na záver kráľovná Plesu v opere Hilmerová.

Víťazky minulých ročníkov: 

Herečka Monika Hilmerová (2015)
Exriaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová (2014)
Modelka Michaela Kocianová (2013)
Herečka Emília Vášáryová (2012)
Moderátorka Jarmila Hargašová (2011)
Hudobníčka Silvia Šarköziová (2010)
Regina Ovesny-Straka (2009) z oblasti poisťovníctva

Viac o téme: Monika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu