Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Puškárovej záchvat smiechu, strápnená Hriadelová a holý zadok sexbomby: Naj trapasy roku 2015!

Zlatica Puškárová sa v TN rozosmiala, sexbomba z Trnavy ukázala holý zadok a Lenka Čviriková sa poriadne poplietla. Zobraziť galériu (15)
Zlatica Puškárová sa v TN rozosmiala, sexbomba z Trnavy ukázala holý zadok a Lenka Čviriková sa poriadne poplietla.

BRATISLAVA - K Silvestru patria bujaré oslavy a mnohým sa podarí vo víre zábavy v posledný deň roku zažiť aj trápne chvíle. Tie sa ale nevyhýbajú ani známym tváram. Topky.sk vám prinášajú druhú časť zbierky najväčších trapasov, ktoré sa im prihodili v roku 2015.

Puškárovej záchvat smiechu, strápnená
Zobraziť galériu (15)

Silvia Prochádzková na Miss Universe 2015 v Miami predviedla ako národný kostým modrotlačové šaty. No na svetovom finále sa v nich už v roku 2013 ukázala jej predchodkyňa Jeanette Borhyová. A na Slovensku si ich medzitým obliekla tiež na súťaž krásy herečka Monika Hilmerová v úlohe moderátorky večera.

Slovenské faux pas na svetovej Miss Universe: Fú, to je hanba!

Puškárovej záchvat smiechu, strápnená
Zobraziť galériu (15)

Markizácky redaktor Michal Kovačič priniesol do Televíznych novín reportáž o udeľovaní prezidentských vyznamenaní. Pritom sa mu podarilo popliesť meno bývalej hlavy štátu. „Oproti tradícii Štefana Gašparoviča nemieni Andrej Kiska udeľovať vyznamenania dvakrát ročne,povedal naživo Kovačič.

Trapas v priamom prenose markizáckych Televíznych novín!

Puškárovej záchvat smiechu, strápnená
Zobraziť galériu (15)

Spevák Robo Opatovský by si mal zopakovať zemepis. Keď totiž rozprával v Teleráne o svojom turné, akoby vôbec netušil, kde sa nachádza Ružomberok. Umiestnil ho na východ našej republiky a opraviť ho musel moderátor Juraško. „Roman, vďaka za ten Ružomberok. Považovať ho za východ, to je sila,” reagovala na situáciu jedna z diváčok na sociálnej sieti, kde sa jej následne popletený interpret aj ospravedlnil.

Hanba v priamom prenose: Ach, Robo, Robo!

Puškárovej záchvat smiechu, strápnená
Zobraziť galériu (15)

Herečka Barbora Švidraňová bola v Búrlivom víne zhodená zo skaly a vinník tohto pádu sa nazdával, že je mŕtva. Ani diváci si neboli vtedy istí, či zomrela, alebo je len v bezvedomí. No o to viac pobavila scéna, keď Marián Mitaš zakrýval jej nehybné telo a ona si sama stiahla ruku tak, aby ju pod listami nebolo vidieť.

Diváci sa smejú na trapase Markízy: Tento prešľap naozaj pobavil!

Puškárovej záchvat smiechu, strápnená
Zobraziť galériu (15)

Markizácke Televízne noviny tento rok nechtiac priniesli aj erotické zábery. V reportáži o nudaplážach totiž akosi zabudli pozakrývať intímne miesta nahých pánov. Tie sa úplne necenzurované objavili nielen na ilustračnom zábere z Chorvátska, ale aj priamo vedľa markizáckeho mikrofónu. Čierne obdĺžniky sme na zábery pridali v redakcii Topiek. 

Pikantný trapas v markizáckych Televíznych novinách: Nechcené odhalenie na obrazovkách!

Klára Vytisková
Zobraziť galériu (15)

Porotkyňa SuperStar Klára Vytisková si vyrobila trapas už pred prvou klapkou, keď sa posadila na porotcovskú stoličku. „Ale pozor, keď sa odrazíte na tejto stoličke, detičky moje, pozor....“ snažil sa vystríhať svojich kolegov Habera. No nestihol ani dopovedať vetu a Vytisková sa ako malé dieťa naschvál odrazila od stola. Len akosi zabudla, že sedia na vyvýšenom mieste, a tak sa zviezla zo schodíka a spadla na zem. 

Trapas markizáckej porotkyne: SuperStar ešte ani nezačala, a už si urobila hanbu!

Puškárovej záchvat smiechu, strápnená
Zobraziť galériu (15)

Michaela Gašparovičová má obrovské prsia a štíhly driek. Blondínka si udržiava postavu, no zdá sa, že akosi netrafila veľkosť nohavíc. Keď sa totiž v lete vybrala do ulíc, vznikla jej na zadku veľká diera. A ona si to vôbec nevšimla. „Keby ste nevedeli, čo sa nosí, najnovší módny trend je holý zadok v roztrhnutých nohaviciach,“ napísala na sociálnu sieť. „Ja som ich mala aj v meste oblečené doteraz, ani neviem, kedy praskli,“ dodala.

Trapas vyplastikovanej slovenskej blondínky: Ukázala holú riť!

Andrea Verešová
Zobraziť galériu (15)

Modelka Andrea Verešová je veľká profesionálka, no ani jej sa nevyhýbajú drobné trapasy. Na jeseň sa zúčastnila módnej prehliadky v Tatrách a podarilo sa jej zosypať sa zo schodov. Našťastie sa jej nič nestalo. „Ja sa priznám, že keď sa mi začala spodnička motať pod opätkami, tak som si hovorila amen. Fakt v tej chvíli: tak to je koniec, to už ležím na zemi a budú ma tu zbierať 2 hodiny,“ povedala pre markizácku Smotánku, ktorá reportáž priniesla.

Trapas dokonalej Verešovej: Aha, ako sa zosypala zo schodov!

Puškárovej záchvat smiechu, strápnená
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Televízne noviny sú seriózna relácia, no občas prinesú aj príspevky na zasmiatie. A niekedy to nevydržia ani moderátori. Ako Zlatica Puškárová, ktorej záchvat smiechu spôsobila 102-ročná babička. Tej totiž pri sfúkavaní sviečok vypadla protéza a sama sa na tom dobre bavila. „Nepovedali kolegovia, že niečo také pre nás pripravili,“ vysvetlila pred kamerami svoju nečakanú reakciu Zlatica. „Stále myslím na tú protézu,“ prezradila bezmocná plavovláska, keď sa znovu rozosmiala.

Puškárovej smiech v Televíznych novinách: Nemohla sa ovládnuť... Keď skončila, prišla ďalšia vlna!

Puškárovej záchvat smiechu, strápnená
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Markizácke Teleráno prináša divákom okrem zaujímavých hostí aj kuchárov, ktorí pripravujú skvelé dobroty. V októbri sa však pri pohľade na cestoviny mnohým dvíhal žalúdok. V jedle totiž svietil tmavý vlas, ktorý sa naozaj nedal prehliadnuť. 

Nechutný trapas naživo v Teleráne: Fuj, z tohto sa vám zdvihne žalúdok!

Puškárovej záchvat smiechu, strápnená
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ukázala holý chrbát aj nohavičky! Erika Judínyová sa chystala na oslavu Sisy Sklovskej tak narýchlo, že si ani nezapla šaty. „Hneď na úvod som sa o pekný trapas postarala ja. Keďže sme sa doma chystali v strašnom chvate, zabudla som si zapnúť šaty a pred Novú scénu som dorazila s holým chrbtom a ešte kúsok dole. Našťastie to ako-tak zakrýval plášť,“ prezradila sama na seba Judínyová v Smotánke, ktorú moderuje.

Judínyová sa postarala o pekný trapas: Toto sa u nej len tak nevidí!

Lenka Čviriková Hriadelová
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: TV JOJ)

Jojkárka Lenka Čviriková Hriadelová sa poriadne sekla v upútavke na reláciu Šport. „To, že je Ľubomír Višňovský naozaj vynikajúci futbalista, to vie snáď každý a vedel to aj tréner Belasých, ale nečakal, že je až taký dobrý,“ vyšlo z Hriadelovej na konci Novín. Známeho hokejistu tak nečakane umiestnila na trávnik. Za všetko vraj mohol stres a zhon. 

Hriadelová sa strápnila v priamom prenose: Leni, toto myslíš vážne?!

Puškárovej záchvat smiechu, strápnená
Zobraziť galériu (15)

Moderátorka Vera Wisterová už na Slovensku trvalo nežije, ale občas sa tu objaví. Začiatkom decembra sa ukázala na odovzdávaní cien v rámci charitatívneho projektu, no vyrobila si tam menší trapas. Mala totiž roztrhnuté šaty na chrbte, o čom ale vôbec netušila. 

Moderátorka Wisterová v spoločnosti: Juj, to je trapasík!

Puškárovej záchvat smiechu, strápnená
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Trochu mimo bol začiatkom decembra v Teleráne Roman Juraško, keď spovedal Dorotu a Terezu Nvotové. „Zároveň vás spája okrem pohlavného príbuzenstva, samozrejme aj...“ povedal Roman a vyvolal začudovanie nielen u sestier Nvotových, ale aj u svojej kolegyne. „Počkaj, to nedáva zmysel, že pohlavné príbuzenstvo... Ale pohlavie tam bolo,“ splietal následne. Neskôr sa na tom aj sám zasmial. 

Trápne chvíle v Teleráne: Roman, čo to trepeš?!

Viac o téme: Zlatica PuškárováTrapasyLenka Hriadelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu