Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nesplnené želanie NAJkrajšej ženy Slovenska: Tohto sa nikdy nedočkala!

Karolína Chomisteková Zobraziť galériu (4)
Karolína Chomisteková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Raz to možno príde! Rovnako ako väčšina dospelých, aj riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková (21) dnes tvrdí, že vianočné sviatky nie sú o darčekoch. No ešte ako dieťa mala aj ona veľký sen o tom, čo túžila objaviť pod stromčekom... Nikdy sa jej však nesplnil.

Neexistuje azda dieťa, ktoré by nemalo svoj vysnívaný darček, ktorý by rado našlo pod stromčekom. Rovnaká bola kedysi aj riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Hoci dnes tvrdí, že Vianoce sú o iných veciach, ako o daroch, v minulosti túžila po niečom, čo však nikdy nedostala.

„Veľmi som túžila po Barbie domčeku. Lebo kamarátka mala taký super multifunkčný zo zahraničia, ktorý svietil, tuším, že aj voda v ňom tiekla. No na tú dobu to bol naozaj vynález pre mňa a vždy som chcela mať taký. Ale nikdy som ho nemala,“ zaspomínala si najkrajšia Slovenka z roku 2013. „A nič sa mi nestalo, že som ho nemala, možno som si aj vďaka tomu vybudovala trpezlivosť na určité veci,“ priznáva brunetka. 

Dnes ju naopak tešia darčeky, ktoré ju ako dieťa veľmi nenadchýňali. „Vianoce sa mi spájajú vždy s takými mäkučkými darčekmi, čiže ponožky, župan, nejaké pyžamo. To je pre mňa ideálny darček, ktorý ma vie potešiť. A vždy poviem aj rodičom, že ponožky a župan tam musia byť, lebo na to sa vždy najviac teším,“ prezradila nám kráska, ktorá dnes už po Barbie dome netúži, ale v budúcnosti si svoj detský sen možno splní pri svojich deťoch... Teda, ak raz bude mať dcérku. 

Video: Rozhovor s Karolínou Chomistekovou o Vianociach

Karolína Chomisteková Vianoce

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu