Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Wau! Toto nie je svetová hviezda: Prsia vystrkuje Slovenka!

Sexi kráska vystavila svoje telo na obdiv. Zobraziť galériu (5)
Sexi kráska vystavila svoje telo na obdiv.

BRATISLAVA – Z tohto záberu vám bude poriadne horúco! Riaditeľka súťaže krásy a bývalá Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková (21) je bezpochyby krásna žena, ktorá svojou dokonalou postavičkou privedie do varu nejednému muža. Dôkazom je určite aj jej záber v štýle svetových hviezd, na ktorom v provokatívnych šatách odhalila svoje zvodné krivky.

Wau, to je telíčko! Bývalá Miss Slovensko Karolína Chomisteková napriek svojmu mladému veku už šéfuje súťaži krásy. Popri riaditeľských povinnostiach sa však objavuje aj na móle či pred fotoaparátom ako modelka.

Jej dokonalú postavu môžu obdivovať aj jej známi na sociálnej sieti, kde pravidelne pridáva svoje sexi fotografie. Jej najnovší záber však mnohým fanúšikom bezpochyby vyrazí dych.

Pri pohľade na sexi krásku vo zvodnom outfite mnohým určite napadne, že ide o svetovú hviezdu. Provokovať však vedia aj naše krásky. Vďaka hlbokému výstrihu Karolína ukázala prsia a dráždivý rozparok vpredu na šatách zas takmer odkryl jej najintímnejšie partie.

Toto dokonalé telo v dráždivých šatách nám môžu aj za hranicami závidieť. Nie nadarmo sa o Slovenkách hovorí, že patria k najkrajším ženám na svete.

Sexi Karolína Chomisteková
Zobraziť galériu (5)
Sexi Karolína Chomisteková

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu