Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská a česká kráska v rovnakých šatách: Súboj sexi brunetiek!

Jasmína Alagičová a Monika Bagárová v rovnakých šatách. Zobraziť galériu (4)
Jasmína Alagičová a Monika Bagárová v rovnakých šatách.

BRATISLAVA/POPRAD – Podobné ako vajce vajcu! Koncom novembra sa v centre nášho hlavného mesta konala honosná charitatívna akcia, kde sa predviedlo množstvo dám v luxusných róbach. Jednou z nich bola aj tvár Fashion Tv Jasmína Alagičová (26), ktorá si obliekla čipkované šaty odhaľujúce jej dlhé nohy. Čuduj sa svete, v rovnakej róbe sa pred pár dňami v Poprade objavila aj česká speváčka Monika Bagárová (21).

V centre Bratislavy sa pred pár týždňami konalo už po tretíkrát noblesné charitatívne podujatie, ktoré si nenechala ujsť ani slovenská smotánka. Dámy sa predviedli v honosných róbach a niektoré stavili aj na poriadne sexi outfity.

Jednou z nich bola aj moderátorka Fashion Tv Jasmína Alagičová, ktorá ako vždy pútala pozornosť v zvodnej róbe. A teraz sa v tom istom modeli ukázala aj ďalšia známa tvár. Mladá česká speváčka, ktorá sa zviditeľnila vďaka šou SuperStar – Monika Bagárová. Tá si telové čipkované šaty obliekla ako hudobný hosť na charitatívnu módnu prehliadku v Poprade.

Obe dámy sú krásne brunetky s dokonalou postavou a štíhlymi nohami. V šatách vyzerali skvelo. Otázne je, ktorej dáme tento outfit pristane viac. Čo myslíte? Hlasujte v ankete pod článkom.

Slovenka Jasmína Alagičová vs. Češka Monika Bagárová
Zobraziť galériu (4)
Slovenka Jasmína Alagičová vs. Češka Monika Bagárová

Viac o téme: Monika BagárováJasmína Alagičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu