Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Skoncovej vulgárny výstrih: Opakuje po preplastikovanej Slovenke... Pozrite na ten rozdiel!

Soňa Skoncová Zobraziť galériu (5)
Soňa Skoncová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA – Toto je už iná káva! Iba pred pár dňami šokovala mega výstrihom sexbomba z Trnavy Michaela Gašparovičová (23), ktorá vyvetrala svoje balóny na istej módnej prehliadke. V rovnakom outfite s odhaleným dekoltom sa teraz predviedla aj jojkárska moderátorka a modelka Soňa Skoncová (29). Svojich fanúšikov týmto oblečením poriadne pobúrila. Pozrite, ako rozdielne slečny vyzerali...

Toto snáď nie! Michaela Gašparovičová je známa predovšetkým svojimi obrovskými prsiami, ktoré si už dala niekoľkokrát vylepšiť silikónovými implantátmi. Pred pár dňami svoje obrie prednosti opäť vyvetrala v spoločnosti. Na módnej prehliadke, kde prišla ako hosť, pútala pozornosť v overale s hlbokým výstrihom, ktorý by každej inej žene končil niekde nad pupkom. V prípade preplastikovanej Slovenky však čierna látka vystačila tak akurát na prsia. 

Tento odvážny „módny skvost“ si nedávno na seba natiahla aj modelka Soňa Skoncová, známa inak svojím vyberaným vkusom. Na sociálnej sieti sa pochválila záberom z fotenia, pri ktorom poodhalila svoje plné trojky.

Hlboký výstrih overalu jej siahal až na bruško, čo sa mnohým jej fanúšikom vôbec nepáčilo. „Soni, budem úprimný, ale prvýkrát sa mi nepáčiš. Neviem, akosi mi nesedíš v tomto štýle,“ napísal k fotografii istý pán, s ktorým súhlasila aj ďalšia jej fanúšička: „Tak toto je veľmi vulgárne a nevkusné. Soňa je vždy štýlová a vkusná dáma, ale toto nie.“ No ako sa zdá, aj majster tesár sa občas utne.

Hoci obe slečny zvolili rovnaký overal, na každej vyzeral inak. Najmä teda výstrih, ktorý odhaľoval prsia. 

Keď si dve oblečú to isté, neznamená to, že to bude vyzerať tak isto. Michaela Gašparovičová a Soňa Skoncová v rovnakom overale.
Zobraziť galériu (5)
Keď si dve oblečú to isté, neznamená to, že to bude vyzerať tak isto. Michaela Gašparovičová a Soňa Skoncová v rovnakom overale.

Viac o téme: Soňa SkoncováMichaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu