Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Polonahá slovenská topmodelka v posteli: Wau, toto telo stojí za hriech!

Topmodelka Michaela Kocianová Zobraziť galériu (5)
Topmodelka Michaela Kocianová

NEW YORK - Je to bohyňa! Jedna z našich najúspešnejších modeliek Michaela Kocianová (26) je pracovne vyťažená aktuálne v New Yorku, kde fotí rôzne kampane. No nezabúda ani na svojich fanúšikov, ktorých pravidelne zásobuje fotografiami na sociálnej sieti. Nedávno pridala poriadne sexi záber, ktorým bezpochyby potešila nejedno mužské oko.

Vie, ako očariť! Michaela Kocianová žne úspechy na svetových mólach už od svojich tínedžerských čias, keď ako šestnásťročná vyhrala súťaž Elite Model Look.

Dokonca sa stala historicky prvou Slovenkou, ktorá sa objavila na prestížnej módnej šou značky Victoria´s Secret, čo je túžbou snáď každej modelky. Vďaka svojej nežnej tváričke a dokonalým štíhlym krivkám sa stala vyhľadávanom svetovou topmodelkou, ktorá aktuálne pôsobí najmä v New Yorku. 

Úspešná Slovenka nezabúda ani na svojich fanúšikov a prostredníctvom sociálnej siete sa s nimi delí aj o svoje zvodné a sexi zábery. Pred pár dňami pridala fotografiu, kde v tmavej vábivej bielizni rafinovane odhalila svoje štíhle krivky. Jej dokonalé telo v bielizni ležiace zmyselne na posteli bolo bezpochyby pastvou pre oči mnohých pánov. Veď uznajte, toto telo stojí jednoducho za hriech. 

Viac o téme: Michaela Kocianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu