Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najúspešnejšia slovenská kráska zbalila svetového finančníka: Je sexi a rozprávkovo bohatý... Máme ich FOTO!

Michaela Kocianová dlhé mesiace tajila priateľa. Zobraziť galériu (8)
Michaela Kocianová dlhé mesiace tajila priateľa.

BRATISLAVA – Tomu sa povie úlovok! Michaela Kocianová (26) je jedna z našich najúspešnejších modeliek, ktorá žne úspechy na svetových mólach. Známa topmodelka sa na Slovensku paradoxne zviditeľnila vzťahmi s mužmi. Randila s exmanželom Madonny - Guyom Ritchiem (47) a najlepšie plateným českým moderátorom Leošom Marešom (39). Topky.sk však zistili, že kráska má už dlhšiu dobu nového priateľa. Je sexi a rozprávkovo bohatý. A máme aj ich spoločnú fotku!

Už nie je voľná! Michaela Kocianová je vyhľadávanou modelkou od svojich šestnástich rokov, kedy vyhrala súťaž Elite Model Look. Môže sa pochváliť aj tým, že sa objavila na prestížnej módnej šou značky Victoria´s Secret, čo sa žiadnej inej Slovenke zatiaľ nepodarilo.

Hoci patrí medzi naše najúspešnejšie modelky v zahraničí, doma sa paradoxne zviditeľnila skôr vzťahmi s mužmi. Najskôr mala románik s exmanželom speváčky Madonny - s režisérom Guyom Ritchiem a o pár rokov neskôr ulovila najlepšie plateného českého moderátora Leoša Mareša, s ktorým jej vzťah vydržal sotva pol roka.

Dnes je táto kráska opäť zadaná. Ako sa Topky.sk dozvedeli, ide o anglického finančníka, ktorý okrem toho, že skvelo vyzerá, má aj poriadne tučné konto. Podrobnosti o Kocianovej novej láske sme zisťovali priamo u topmodelky. Tá nám nový vzťah priznala.

„Áno, som zadaná a priateľ sa volá Arran. Zoznámili sme sa v New Yorku približne pred rokom a spolu sme viac ako pol roka. Obaja žijeme striedavo v USA a v Londýne. Veľa spolu cestujeme a vzťah má napĺňa,“ odvetila šťastne zaľúbená Michaela. Topkám sa podarilo dokonca získať aj ich spoločnú fotografiu. Pozrite sa, ako to tým hrdličkám spolu pristane.

Topmodelka Michaela Kocianová zbalila sexi anglického finančníka Arrana.
Zobraziť galériu (8)
Topmodelka Michaela Kocianová zbalila sexi anglického finančníka Arrana.

Viac o téme: Michaela Kocianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu