Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ťažko chorý Gott v izolácii: Dotyk jeho blízkych by ho mohol zabiť!

Karel Gott Zobraziť galériu (3)
Karel Gott

PRAHA - Žiadne priame návštevy! Po tom, čo Karlovi Gottovi (76) diagnostikovali onkologické ochorenie, umiestnili ho na špeciálnu izbu. Ide o antiseptické prostredie, aby sa k maestrovi nedostala žiadna infekcia. Preto za ním nemôžu ísť ani jeho blízki a musia stáť za sklom.

Karel Gott už viac ako týždeň leží v pražskej nemocnici. Prvé správy hovorili o srdcovej príhode, spevák potom prostredníctvom manželky oznámil cez sociálne siete, že ho operovali kvôli náhlej brušnej príhode. 

Ivana Gottová nakoniec informovala aj o oveľa horšej diagnóze. „Karlovi bol pri operácii náhlej brušnej príhody diagnostikovaný Non-Hodgkinov lymfóm,” napísala na Facebook. Ide o rakovinu lymfatických uzlín. 


Vážna diagnóza maestra Karla Gotta: Rakovina!


Umelec je kvôli svojmu stavu umiestnený na maximálne izolovanej izbe. „Musí ležať v absolútne sterilnom prostredí. Jeho imunita je teraz nulová a jeho organizmus oslabený,” uviedol zdroj denníka Blesk. 

Maestro už začal s chemoterapiou a jeho odolnosť voči infekciám je veľmi znížená. „Nesmie si dovoliť niečo chytiť. Už takto je pre neho liečba veľmi náročná. Lekári navyše musia brať ohľad aj na to, že nemá v poriadku srdce,” povedal Blesku zdroj z nemocnice. Preto sa s Karlom nikto nemôže stretnúť úplne napriamo. Návštevy s ním môžu hovoriť len cez sklo a všetky veci, ktoré jeho blízki prinesú, musia byť sterilizované, aby nebol jeho život ohrozený. 

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu