Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Okázalá Christová, speváčka LeRa v priesvitnom: Aha, ako vytŕčali z davu!

Lenka LeRa Rakárová aj Ivana Christová pútali pozornosť. Zobraziť galériu (23)
Lenka LeRa Rakárová aj Ivana Christová pútali pozornosť.

BRATISLAVA - Vyparádili sa! V pondelok večer sa v hlavnom meste konala charitatívna akcia pod záštitou Ivany Christovej (45). A hostiteľka večera bola jednoducho neprehliadnuteľná. Zvolila totiž veľkolepú róbu, pričom mnohé iné dámy sa obliekli skôr do koktailových šiat. Pozornosť ale pútala aj speváčka Lenka LeRa Rakárová (33) v priesvitnom outfite. Nemala však odvahu vyjsť medzi ľudí bez podprsenky, a tak celkový dojem kazila práve vytŕčajúca bielizeň.

Ivana Christová sa venuje aj charitatívnym aktivitám a snaží sa pomáhať detským onkologickým pacientom. V pondelok večer preto organizovala benefičný večer Ružová noc, kam zavítalo mnoho známych tvárí. 

Nad všetkými ale „kraľovala” samotná Christová, ktorá si obliekla veľkolepú róbu posiatu lesklými kamienkami. Trblietal sa jej korzet aj sukňa. Mnohé ďalšie dámy, ako napríklad Andrea Heringhová, Diana Mórová, či Ivanina dcéra Daniela, zvolili kratšie oblečenie, takzvané koktailky. 

Do dlhých šiat sa zahalila ešte napríklad vystupujúca speváčka a muzikálová herečka Lenka LeRa Rakárová. Veľa z jej postavy ale nezakrývali – z prevažnej časti boli totiž priesvitné. V dekolte sa skvela čipka, ktorá mala zakrývať prsia. Blondínka však nebola príliš odvážna a radšej si vzala aj podprsenku, ktorá bohužiaľ celý dojem kazila. Ďalších hostí nájdete v našej galérii

 

 

Viac o téme: Ivana ChristováLenka LeRa Rakárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu