Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Milionársky život Haberu: Pochválil sa v priamom prenose!

Paľo Habera sa pochválil v priamom prenose. Zobraziť galériu (5)
Paľo Habera sa pochválil v priamom prenose. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA – Žije si na vysokej nohe! V nedeľu večer odštartoval prvý priamy prenos semifinálového kola Česko Slovensko hľadá SuperStar, kde v porote sedí aj spevák Paľo Habera (53). Kedysi tvrdil, že do šou už viackrát nepôjde, mastný honorár však zrejme zmenil jeho názor. Aj vďaka tejto práci si totiž môže žiť život, o akom sa bežným Slovákom ani nesníva. Milionárskymi maniermi sa pochválil aj v živom vysielaní.

Paľo Habera opäť zasadol do porotcovského kresla SuperStar, aby spolu s ďalšími kolegami našiel najlepší spevácky talent z Česka a Slovenka. V prvom živom semifinále sa v nedeľu večer predstavilo desať chlapcov a jeden z nich zaspieval skladbu od britského speváka Seala.

Moderátor večera Martin Pyco Rauch pri tejto príležitosti spomenul, že Habera má so známym umelcom príhodu, o ktorú by sa mohol podeliť s divákmi. „A inak, keď si spieval od Seala pesničku, tak to je človek, ktorého Paľo tak okruhom troška pozná,“ začal moderátor a následne sa pozrel na známeho porotcu a dodal: „Ty si raz hovoril takú príhodu, že si bol s Danielou v aute a riešila strašne dlho s nejakým chlapom telefonát, až potom si zistil, že...,“ odmlčal sa Pyco a prenechal slovo porotcovi.

„Oni riešili 20 minút našu babysitterku v New Yorku, a potom som sa jej spýtal: Kto volal? Že Seal. Noo. Čo ja by som dal za 20 minút rozhovoru so Sealom. Ona to povedala, ako keby s našou kuchárkou hovorila,“ uviedol líder skupiny Team.

Ten sa tak okrem známosti svojej partnerky Daniely Peštovej so slávnym Britom nepriamo pochválil aj svojím milionárskym životom. Nie každý má opatrovateľku, či kuchárku, bývanie v Bratislave, Prahe i New Yorku a príhody so svetovými hviezdami. 

Viac o téme: Paľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu