Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Plačkovej minúta slávy v jojkárskom seriáli: Vyumelkovaná, vyperoxidovaná pi*a!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (7)
Zuzana Plačková (Zdroj: telkac)

BRATISLAVA - Zuzana Plačková (24) si kedysi myslela, že prerazí v Amerike. Na filmy, v ktorých mala hrať, sa však napokon nenašli peniaze. A tak blondínke musí stačiť len Slovensko a drobné úlohy v domácich projektoch. Najnovšie ju diváci môžu vidieť v seriáli Svet podľa Evelyn. Počuť ju však nebudú. Podľa našich informácií sa tam totiž objaví asi na minútu a nepovie ani slovo. Zato hlavná hrdinka na jej adresu nešetrí kvetnatým komentárom. Silikónku totiž obsadili do roly vyumelkovanej, vyperoxidovanej... píííp.

Namiesto veľkej hviezdy iba hviezdička do počtu! Zuzana Plačková pred pár rokmi snívala o kariére v Amerike. Hovorilo sa až o dvoch filmoch a v zahraničnej filmovej databáze pri týchto projektoch svietilo jej meno. No nakoniec sa nerealizovali a playmate musí stačiť aj slovenská produkcia.


Plačkovej kariéra v Amerike: Takto dopadla naša HVIEZDA!


Najnovšie prijala maličkú úlohu v novinke televízie Joj Svet podľa Evelyn. „Zahrala si v prvej epizóde asi minútu, nič ani nepovedala,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Zuzana stvárnila ženu, s ktorou Evelyn podviedol jej priateľ.

Kyprejšia z blondínok teda nenechala na tejto postavičke ani nitku suchú: „Jedna vyumelkovaná, vyperoxidovaná pi*a. Taká mrochta, miss Orechová Potôň 2009. Dlhé vlasy, všetko umelé, tak toto je tá prirodzená krása?”

Keďže Plačková s účinkovaním súhlasila, zrejme to nebrala osobne. Pravda ale je, že vlasy mala pôvodne hnedé, dáva si ich aj nadpájať, prsia má niekoľkokrát zväčšené a naposledy si dala urobiť aj nové zuby. V šou Sladký život si nechala pred kamerami do čela napichať botox, aby nemala vrásky, a špekuluje sa aj o zväčšených perách.

 

Viac o téme: EvelynZuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu