Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Habera a Peštová nahí v posteli: Súkromné FOTO prominentnej dvojice!

Pavol Habera a Daniela Peštová Zobraziť galériu (5)
Pavol Habera a Daniela Peštová

PRAHA - Toto by nikto nečakal! Na svetlo sveta sa dostal záber zo spálne Paľa Haberu (53) a jeho partnerky Daniely Peštovej (44). Ešte zaujímavejšie je, že fotografiu zverejnil samotný spevák. Prečo? Zareagoval tak na aféru okolo hokejistu Jaromíra Jágra, s ktorým sa v spálni zvečnila nahá osemnástka.

Paľo Habera podľahol sociálnej sieti. Konkrétne na instagram pridáva fotografie nielen pracovného, ale aj súkromného charakteru. To by ešte donedávna od neho naozaj nikto nečakal. 

Dnes však prekvapil úplne najviac. Na jeho profile sa totiž zjavil záber z postele, na ktorom je so svojou partnerkou Danielou Peštovou. A minimálne do pása sú obaja nahí. Spevák špúli pery a do objektívu ukazuje véčko z prstov ako taká tínedžerka. 

A ako vieme, naozaj sa istou 18-ročnou slečnou inšpiroval. V českých médiách totiž teraz koluje snímka mladej modelky Kateřiny, ktorá sa v posteli odfotila so spiacou hokejovou legendou Jaromírom Jágrom.

Zrejme sa pochválila priateľom, ktorí si od nej záber stiahli alebo im ho poslala sama. Najprv sa pomocou tohto obrázku niekto snažil vytĺcť peniaze zo samotného športovca. Keď neprejavil záujem, dostali ho – so zaškrtanou tvárou dievčiny – novinári. Tí však platiť tiež odmietli a nakoniec sa začala brunetkina selfie šíriť voľne po internete. A napodobnil ju aj porotcovský kat zo SuperStar. 

Paľo Habera napodobnil selfie 18-ročnej slečny, ktorá sa zvečnila v posteli s Jaromírom Jágrom.
Zobraziť galériu (5)
Paľo Habera napodobnil selfie 18-ročnej slečny, ktorá sa zvečnila v posteli s Jaromírom Jágrom.

Viac o téme: Daniela PeštováPavol Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu