Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nežnosti na verejnosti: Bývalý superstarista vyvetral frajerku!

Bývalý superstarista Samo Tomeček. Zobraziť galériu (6)
Bývalý superstarista Samo Tomeček.

BRATISLAVA - Pozrite, ako sa ľúbia! Samo Tomeček (29) sa zviditeľnil vďaka prvej sérii speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar. Z finálovej jedenástky patrí k spevákom, o ktorých je počuť aj dnes - účinkuje napríklad v šou RTVS Milujem Slovensko. Darí sa mu však aj v súkromí. Jeho partnerkou je už takmer päť rokov Kristína, ktorá mu robí aj manažérku. Pred pár dňami sa spolu ukázali na šoubiznisovej párty, kde si medzi pozvanými hosťami bez problémov prejavovali nežnosti.

Takúto kočku má po svojom boku! Bývalý superstarista Samo Tomeček patrí k tým spevákom, ktorí sa aj desať rokov po skončení šou držia v povedomí ľudí. Aktuálne pôsobí v šou Milujem Slovensko, kde účinkuje ako hudobný sprievod. Okrem pracovnej oblasti sa mu evidentne darí aj v tej súkromnej. Po svojom boku má už 4,5 roka priateľku Kristínu, ktorá je zároveň aj jeho manažérkou.

Dvojica sa pred pár dňami objavila na spoločenskej akcii, kde upútali prítomných hostí svojou verejne prejavovanou náklonnosťou. Spevák svoju polovičku zahrnul nežnými objatiami i bozkami. Zaujímalo nás preto, či dvojica už neplánuje svoj takmer 5-ročný vzťah spečatiť manželským sľubom. „Cítim sa ešte veľmi mladý na takéto záležitosti, ako je svadba a deti,“ odvetil s úsmevom Tomeček.

Keďže mu „šéfuje” vlastná priateľka, zisťovali sme, či kvôli tomu nedochádza u nich k nezhodám a takzvanej ponorke. „Jasné, že sa pohádame, ale väčšinou na pracovných veciach. Občas sme nahnevaní na seba aj doma, je to náročné oddeliť to od seba,“ uviedol Samo. Zdá sa však, že ide len o maličkosti a dvojica sa stále nesmierne ľúbi. 

Spevák Samo Tomeček takto vybozkával priateľku na párty.
Zobraziť galériu (6)
Spevák Samo Tomeček takto vybozkával priateľku na párty.

Viac o téme: Samo Tomeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu