Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Superstaristi z jednotky po 10 rokoch opäť spolu: Aha, ako ich zmenil čas!

Finalisti z prvého ročníka hudobnej šou, ktorá spôsobila na Slovensku najväčší ošiaľ, sa po dlhých 10 rokoch opäť stretli. Zobraziť galériu (19)
Finalisti z prvého ročníka hudobnej šou, ktorá spôsobila na Slovensku najväčší ošiaľ, sa po dlhých 10 rokoch opäť stretli. (Zdroj: STV)

BRATISLAVA - Opäť spolu! Uplynulý štvrtok sa niesol v znamení starých parťákov. Známa privárenská spoločnosť totiž zorganizovala stretávku finalistov z prvého ročníka speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar. Prišli všetci tí, ktorým to časovo aspoň trochu vyhovovalo. Hoci sa to nezdá, od natáčania hudobného projektu uplynulo už dlhých 10 rokov. Pozrite, ako sa za ten čas finalisti zmenili.

Prvý ročník speváckej šou SuperStar vyvolal na Slovensku doslova ošiaľ. Jedenásť finalistov okúsilo život pravých hudobných hviezd. Fanúšikovia kvôli nim neváhali precestovať stovky kilometrov, len aby ich videli naživo. Zhotovovali transparenty, hádzali plyšákov a každé vypadnutie  zo súťaže bolo poriadne emocionálne. 

Odvtedy však uplynulo už dlhých 10 rokov a pri tejto príležitosti zorganizovala známa pivárenská spoločnosť superstaristom stretávku. Chvíle so starými známymi si nenechali ujsť Petra Humeňanská, Miro Jaroš, Tomáš Bezdeda, Samo Tomeček, Peter Kotuľa či Martin Kelecsényi.

Práve posledný zo spomínaných sa s mnohými od SuperStar vôbec nevidel. „Nestretli sme sa veľmi dlho. Občas sme sa videli so Samom Tomečkom a Peťom Kotuľom, ale napríklad takého Tomáša Bezdedu som nevidel 9 rokov minimálne. To isté Mira Jaroša. A o takých, ako je Zdenka Predná a Maťa Šindlerová, ani nehovorím. Tie som nevidel vlastne odkedy skončila súťaž, “ povedal pre topky.sk Kelecsényi.

Viac sa o novinkách v živote superstaristov dozviete z nižšie priložených videorozhovorov.

Po dlhých 10 rokoch sa pri jednom stole stretli starí známi z prvého ročníka speváckej šou SuperStar. Zľava: Samuel Tomeček, Peter Kotuľa, Petra Humeňanská, Miro Jaroš, Martin Kelecsényi a Tomáš Bezdeda.
Zobraziť galériu (19)
Po dlhých 10 rokoch sa pri jednom stole stretli starí známi z prvého ročníka speváckej šou SuperStar. Zľava: Samuel Tomeček, Peter Kotuľa, Petra Humeňanská, Miro Jaroš, Martin Kelecsényi a Tomáš Bezdeda.  (Zdroj: Topky.sk)

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Petrou Humeňanskou

Rozhovor s Petrou Humeňanskou

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Martinom Kelecsényim

Rozhovor s Martinom Kelecsényim

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Samom Tomečkom

Rozhovor so Samom Tomečkom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu