Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tajný románik markizáčky Kleinovej: Má vplyvného a ženatého milenca!

Danica Kleinová a Alexander Nejedlý tvoria pár. Zobraziť galériu (6)
Danica Kleinová a Alexander Nejedlý tvoria pár.

BRATISLAVA – Pikantné odhalenie nového páru! Markizácka redaktorka Danica Kleinová (43), ktorá zvíťazila v ankete Telkáč roka 2014 v kategórii redaktorka, prežíva momentálne veľmi šťastné obdobie. Po rokoch samoty jej osud prihral do cesty lásku. Brunetka sa zamilovala do vplyvného muža - jej srdce si získal najvyšší šéf hasičov Alexander Nejedlý (50). Má to však háčik, generál je ženatý.

Je šťastná a zamilovaná! Známa redaktorka Danica Kleinová patrí k dlhoročným stáliciam televízie Markíza. Za dlhé roky pôsobenia na obraze si získala srdcia televíznych divákov a tí jej svoju priazeň prejavili vo štvrtom ročníku televíznej ankety Telkáč roka, kde si ju zvolili za najobľúbenejšiu redaktorku spravodajstva.


Slovenské celebrity namäkko: Takéto prekvapenie mnohé ešte nikdy nezažili!


Ako však najnovšie vyšlo najavo, brunetka známa svojou pracovnou zanietenosťou nezanedbáva ani svoje súkromie. Už niekoľko mesiacov je šťastne zadaná, čo sa jej doteraz podarilo tajiť. Jej vyvolený je vplyvný muž, no zaujímavejšie je, že zároveň aj ženatý.

Podľa týždenníka plus 7 dní dvojica spolu dokonca už aj býva. „Nemáme čo skrývať, je to pravda. Rozvádzam sa a s Danicou plánujem spoločný život,“ priznal bez okolkov generál Nejedlý, ktorý si momentálne užíva s Kleinovou aj spoločnú dovolenku, kde sme ich zastihli.

„Som šťastná, mám pri sebe úžasného partnera. Je to chlap na pravom mieste,“ povedala k svojmu vzťahu redaktorka spravodajstva. Svojho „pána dokonalého“ spoznala markizáčka pri práci. Ako dvojica uviedla, svadbu v blízkej budúcnosti neplánujú, no deťom sa vraj nebránia. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa ich vzťah bude ďalej vyvíjať.

Viac o téme: Danica Kleinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu