Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Žena hokejistu Višňovského uspela v súťaži krásy: Vďaka tomuto čudu na hlave!

Hokejista Ľubomír Višňovský prišiel na dostihy v sprievode manželky Katky. Zobraziť galériu (10)
Hokejista Ľubomír Višňovský prišiel na dostihy v sprievode manželky Katky. (Zdroj: Elements Resort)

ŠAMORÍN - Zaujala! Väčšinou to býva tak, že keď sa v spoločnosti objaví úspešný hokejista Ľubomír Višňovský (38), za hviezdu je on. No počas víkendových dostihov tomu tak nebolo. Pozornosť na seba tentokrát pútala jeho manželka Katka. Počas pretekov sa totiž zúčastnila veľkej súťaže klobúkov, kde aj bodovala. Pozrite, vďaka akému kreatívnemu výtvoru uspela.

Uplynulý víkend sa v jednom z konských areálov neďaleko Bratislavy konali dostihové preteky Šamorínska zlatá podkova. Podujatie si nenechalo ujsť viacero známych tvárí slovenského šoubiznisu či športu. Medzi hosťami nechýbal napríklad úspešný hokejový obranca Ľubomír Višňovský, ktorému robila spoločnosť manželka Katka. 

A hoci z tejto dvojice je práve športovec za verejnú hviezdu, tentokrát na seba strhla výraznú časť pozornosti aj jeho milovaná polovička. Blondínka totiž prišla na preteky riadne vystrojená - presne tak, ako sa na dámu takéhoto typu podujatia patrí - s obrovským klobúkom na hlave. A praktický doplnok si pani Višňovská aj parádne vyzdobila. Keďže sa kreativite medze nekládli, nechala sa inšpirovať svojím priezviskom a pokrývku hlavy skrášlila gigantickými višňami. 

Niet preto divu, že svojim výtvorom pútala pohľady prítomných. Nebola však jedinou, ktorá do spoločnosti prišla ozdobená podobným čudom. V rámci dostihov sa totiž konala aj veľká klobúková súťaž, do ktorej sa prihlásilo viac ako 70 dám. Medzi nimi nechýbali napríklad bývalá riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová či farmárka Jana Hrmová. No zatiaľ čo im sa v rebríčku ocenených umiestniť nepodarilo, manželke hokejistu Višňovského áno. Ocitla sa na peknou štvrtom mieste - bronz jej tak unikol doslova len o vlások. 

Katka Višňovská sa so svojim klobúkom umiestnila na štvrtom mieste.
Zobraziť galériu (10)
Katka Višňovská sa so svojim klobúkom umiestnila na štvrtom mieste.  (Zdroj: Elements Resort)

Viac o téme: Ľubomír Višňovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu