Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexi jojkárka je tehotná: Na obraze ju už neuvidíte!

Jojkárka Táňa Slivková bude čoskoro mamou. Zobraziť galériu (8)
Jojkárka Táňa Slivková bude čoskoro mamou. (Zdroj: Orange)

BRATISLAVA – Bude mamou! Táňu Slivkovú (28) poznajú televízni diváci ako sympatickú redaktorku jojkárskeho spravodajstva. Na istý čas sa však z obrazoviek vytratí. Ako sa totiž topkám podarilo zistiť, kráska je v radostnom očakávaní. O tri mesiace porodí svojmu snúbencovi Marekovi Mihalovičovi ich prvého spoločného potomka.

Pod srdcom nosí malý poklad! Do jojkárskej rodiny na Kolibe čoskoro pribudne ďalší člen. Redaktorka spravodajstva Táňa Slivková je totiž tehotná. „Áno, som v šiestom mesiaci,“ prezradila topkám šťastná mamička, ktorá svojmu snúbencovi porodí ich prvého spoločného potomka.

„Bude to chlapec Nathan. S výberom mena sme dlho váhali, lebo všetky sa nám s niekým spájali. Nakoniec sme sa rozhodli takto,“ povedala kráska, ktorá podľa vlastných slov zvláda tehotenstvo celkom dobre. Jediné, čo jej prekáža, sú vône a pachy. „Všetci a všetko mi smrdí. Hlavne mäso. No inak som žiadne nevoľnosti našťastie nemala,“ priblížila nám redaktorka, ktorá zatiaľ žiadnu výbavičku nekupuje: „Sme poverčiví, tak to momentálne neriešime. Okrem toho sú veľké horúčavy. Nechce sa mi v takom teple chodiť po obchodoch. Nie, že by som sa netešila, ale chceme to potom vyriešiť všetko na jeden raz.“  

Zaujímalo nás, či sa Táňa plánuje so svojím partnerom aj zosobášiť, keďže zásnuby už prebehli. „Mali sme to v pláne ešte predtým, ako som zistila, že som tehotná. Na Vianoce, keď ma priateľ požiadal o ruku, sme si vraveli, že tento rok bude svadba. Teraz sme uvažovali, či to urobiť pred narodením malého, ale keďže sú také teplá, tak to necháme na neskôr. Zrejem to spojíme s Nathanovými krstinami,“ uzavrela redaktorka.

Jojkárka Táňa Slivková sa teší na príchod nového potomka, ktorého nosí pod srdcom.
Zobraziť galériu (8)
Jojkárka Táňa Slivková sa teší na príchod nového potomka, ktorého nosí pod srdcom.

Viac o téme: Táňa Slivková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu