Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Radosť markizáckej tanečnice: Jej syn je bohu podobný!

Z Mirky Kosorínovej, známej vďaka účinkovaniu v markizáckej šou Let´s Dance, je už hrdá mamička. Zobraziť galériu (6)
Z Mirky Kosorínovej, známej vďaka účinkovaniu v markizáckej šou Let´s Dance, je už hrdá mamička. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už je z nej mamina! Tanečnica Mirka Kosorínová (32), známa najmä vďaka účinkovaniu v markizáckej šou Let´s Dance, prežíva najkrajšie obdobie v živote každej ženy. Blondínka totiž v stredu v noci priviedla na svet svoje prvé dieťatko. Spoločne s priateľom sa radujú zo synčeka, ktorému dali meno Michal.

Sympatická tanečnica Mirka Kosorínová sa počas uplynulého týždňa stala prvýkrát mamou. Svojmu priateľovi porodila chlapčeka, ktorý vážil 3 140 gramov a meral 50 centimetrov. Synček známej blondínky sa volá Michal. Pôvod tohto mena je z hebrejského Michaél, čo znamená bohu podobný.

Mirka sa na úlohu mamičky veľmi tešila. V rozhovore pre feminity.sk však tiež priznala, že popri materskej dovolenke by sa postupne rada začala venovať aj pracovným povinnostiam. „Predpokladám, že najmä v prvých mesiacoch nebudem okrem materstva stíhať nič iné. A aj by som bábätku nerada niečo odopierala. Nechám sa ale rada prekvapiť, čo mi život v tomto smere prinesie,” povedala tanečnica.


Mohlo by vás zaujímať: Jedna z našich úspešných tanečníc čoskoro matkou! Čo prezradila o svojom tehotenstve a plánoch?


Mirka Kosorínová sa zviditeľnila najmä účinkovaním v markizáckej šou Let´s Dance. Bola tanečnou partnerkou speváka Tomáša Bezdedu, Martina Šmahela a herca Štefana Skrúcaného. Zhruba osem rokov tvorila v súkromí pár s tanečníkom Matejom Chrenom, ktorý v spomínanej súťaži tiež účinkoval. 

 

Viac o téme: Let´s DanceMirka Kosorínová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu