Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

To sú ale rici a cici: Slovenská speváčka ukázala pribratejšie telíčko!

Dáša Mamba Šarközyová mala vždy sexi postavu. Zobraziť galériu (6)
Dáša Mamba Šarközyová mala vždy sexi postavu.

BRATISLAVA - Bez mejkapu a zaguľatená! Dáša Mamba Šarközyová (26), ktorú si diváci môžu pamätať napríklad z jojkárskeho X Factoru, si pred pár dňami pridala na sociálnu sieť zábery, z ktorých mnohým jej fanúšikom padla od úžasu sánka. Brunetka na nich totiž ukázala nielen nenamaľovanú tvár, ale aj bujné prsia a zadoček. Dokonca priznala, že pribrala. A vôbec jej to neprekáža.

Speváčka Dáša Mamba Šarközyová momentálne žiari šťastím, čomu nasvedčujú aj jej najnovšie fotografie na sociálnej sieti. Je zamilovaná a spokojná vo vzťahu s tanečníkom zo skupiny The Pastels Tonym Poruchom. Pokojné obdobie v súkromnom živote sa odrazilo aj na jej postave. 

Ako totiž brunetka sama priznala, mierne sa zaguľatila. Dôkazom je aj aktuálny záber, ktorý zachytáva jej bujné poprsie a zadoček. „Trošku som pribrala, ale tuším mi to vyhovuje,“ napísala Mamba, ktorá okrem kíl navyše ukázala aj tvár bez mejkapu.

„Krásna, pristane ti to,“ znie jeden z komentárov pod fotografiou, ktorý je doplnený ďalšími pochvalným vyjadreniami: „Oči, úsmev, ritka - top.alebo  Cici a rici. S brunetkou sme sa snažili skontaktovať a zistiť, koľko kíl sa ňu vlastne v poslednom období nalepilo. Nedvíhala však telefón. 

Dáša Mamba Šarközyová ukázala nielen nenamaľovanú tvár, ale aj bujné prsia a zadoček.
Zobraziť galériu (6)
Dáša Mamba Šarközyová ukázala nielen nenamaľovanú tvár, ale aj bujné prsia a zadoček.

Viac o téme: Dáša Mamba Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu