Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi Mamba ukázala fejkové prsia a skutočný plač!

Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha predviedla v klipe skutočný plač, aj neprirodzene vytlačené prsia. Zobraziť galériu (8)
Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha predviedla v klipe skutočný plač, aj neprirodzene vytlačené prsia. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Odhalila sa! Dáša Šarközyová (27), známa tiež pod umeleckým menom Mamba Dasha, sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účasti v speváckych súťažiach. V žiadnej síce nepostúpila do finále, no pomohlo jej to nakopnúť kariéru. Aktuálne má interpretka na konte nový klip ku skladbe Hľadám. V ňom ukázala nielen talent, ale aj neprirodzene tvarované prsia a nefalšovaný plač.

Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha sa aktuálne pochválila novým singlom Hľadám. K nemu rovno vytvorila aj videoklip, ktorý rozhodne stojí za reč. Známa tmavovláska je v ňom totiž doslova mega sexi. Pohľady fanúšikov upúta mimoriadne nafúknutý dekolt. Ten pôsobí trochu fejkovo, nakoľko je minimálne o 2 čísla väčší ako bežne. Za týmto efektom však netreba hľadať chirurgický zákrok, ale len kvalitne utiahnutý korzet.

O stopercentnej prirodzenosti však možno hovoriť v prípade plaču, ktorý je vo videu tiež. Speváčka totiž pri interpretácii emotívneho textu ronila skutočné slzy. „Verte mi, že viac pravé by už nemohli byť. Záchvať plaču prišiel úplne spontánne a rozplakala som ním v postate všetkých, čo boli v miestnosti. To sa deje, keď sú emócie naozaj pravé,“ povedala na margo novinky Mamba. 

Dôvodom jej rozcítenia je fakt, že pieseň má pre ňu vysoko osobný význam. „Táto skladba je pre mňa srdcovka. Napísala som ju, keď som bola veľmi smutná, zmätená... Poznáš pocit, že miluješ niečo, čo ťa zároveň ničí? A nie si dosť silný na to, aby si pre svoje dobro odišiel? Tak TO je táto pesnička,“ vysvetlila umelkyňa. Pozrite si video. 

Video: Pozrite si nový videoklip Mamby Dashy k piesni Hľadám.

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Mamba Dasha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu