Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Životné trápenie Adriany Kmotríkovej: Osud sa s ňou kruto zahral!

Adriana Kmotríková si toho v živote preskákala veľa. Zobraziť galériu (7)
Adriana Kmotríková si toho v živote preskákala veľa. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Jedna rana za druhou! Moderátorka jojkárskeho spravodajstva Adriana Kmotríková (44) sa v týchto dňoch trápi kvôli svojmu zdraviu. Lekári jej totiž pred dvomi týždňami diagnostikovali nádor na mozgu. Nejde však o prvú ťažkú prekážku v jej živote. Osud sa totiž so známou Slovenkou kruto zahráva už roky.

Pred dvomi týždňami sa Adriana Kmotríková dozvedela správu, ktorá ju doslova položila na kolená. Po tom, čo takmer skolabovala v priamom prenose, jej totiž lekári diagnostikovali nádor na mozgu.

Plavovláska okamžite absolvovala vyšetrenie. Po ňom lekári povedali jediné: Operovať! Nasledoval niekoľkohodinový zákrok, pri ktorom jej odobrali časť tkaniva z mozgu. A to z dôvodu, aby určili, či ide o zhubnú alebo nezhubnú formu. V týchto chvíľach moderátorka už výsledky pozná a rozhoduje sa, aké ďalšie kroky podstúpi. 


Kmotríkovej vážna diagnóza: Nádor na mozgu! 

Kmotríková po operácii nádoru: Teraz začali dni strachu! 

FOTO po operácii Kmotríkovej: Títo ľudia sú jej najväčšou oporou! 


Nejde však o jedinú ťažkú skúšku v živote moderátorky. Osud sa s ňou totiž kruto zahráva po celý život. V minulosti ju postretlo hneď niekoľko tragédií. Úplne najhoršie chvíle prežila známa Slovenka pred dlhými štrnástimi rokmi. Práve vtedy totiž nečakane zomrela jej dcérka Natálka. Mala vtedy iba päť rokov, no už od ôsmich mesiacov bojovala s nevyliečiteľnou cystickou fibrózou. „Zomrela pri operácii. Robili jej tracheotómiu. Napriek tomu, že jej tým mali zachrániť život, paradoxne zomrela,“ povedala v minulosti Kmotríková. 

Lekári jej totiž nešťastnou náhodou niečo prerezali v hrdle a dievčatko náhle zomrelo. „Stále to máte v sebe a nikdy to neprebolí. Ani o 50 rokov. Prežívate s tým do konca života. Taká vec sa nedá prebolieť,“ povedala dávnejšie pred televíznymi kamerami.

Veľké trápenie známa blondínka prežívala aj v čase, keď sa rozvádzala s podnikateľom a investorom Ivanom Kmotríkom. O tom, že bol pre ňu koniec manželstva veľkou ranou, napokon svedčí aj fakt, že od rozchodu sa po jej boku neobjavil žiaden iný muž.

Chvíle strachu si blondínka v minulosti prežila aj kvôli obdivovateľovi, ktorý ju dlhodobo prenasledoval. Tvrdil, že je jej manžel, snažil sa dostať do jej práce a dokonca ju čakával pred domom. Kvôli obavám o svoj život naňho moderátorka nakoniec podala trestné oznámenie. 

Jediné, čo jej ešte donedávna robilo okrem detí radosť, bola televízna práca. Tú sympatická Adriana doslova miluje. V nadväznosti na okolnosti, ktoré sa aktuálne v jej živote dejú, je však otázne, kedy sa vráti na obrazovky. Veríme, že všetko dobre dopadne a Kmotríková sa už čoskoro bude opäť usmievať na divákov. 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu