Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kmotríkovej vážna diagnóza: Nádor na mozgu!

Adriana Kmotríková nedávno bojovala s ťažkosťami v priamom prenose. Zobraziť galériu (5)
Adriana Kmotríková nedávno bojovala s ťažkosťami v priamom prenose. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Je to vážne! Adriana Kmotríková (44) pred dvomi týždňami takmer skolabovala v priamom prenose. Pred kamerami jej prišlo nevoľno a moderátorka neskôr prezradila, že takýto stav nezažila prvýkrát. Pôsobila však, že veľké starosti si kvôli tomu nerobí. Bohužiaľ, ako sme sa minulý týždeň dozvedeli, lekári jej zistili nádor na mozgu. V utorok sa už dokonca podrobila aj operácii.

Adriana Kmotríková pred dvomi týždňami vystrašila svoju rodinu, známych a aj televíznych divákov. V živom vysielaní totiž pôsobila tak, akoby mala čoskoro odpadnúť. Na chvíľu z Novín aj vytratila. 

„Prišlo mi nevoľno, sem-tam mávam vyšší tlak, možno z toho. Občas sa mi toto stane, ale lekári tvrdia, že som zdravá. Neviem, čo mi je. Bola by som rada, keby prišli lekári na to, čo  je so mnou,” povedala nám k tomu moderátorka. 

Ako sme ale zistili minulý týždeň, diagnózu sa už dozvedela. Doktori pomocou magnetickej rezonancie našli blondínke na mozgu nádor. A tak začali okamžite konať - ihneď naplánovali operáciu. Zákrok podľa našich informácií prebehol včera na Kramároch, pričom trval dlhé hodiny. V týchto chvíľach je Kmotríková samozrejme ešte v nemocnici. 

VIDEO: Adriana Kmotríková mala koncom júna v Novinách televízie Joj veľké bolesti.

Adriana Kmotrikova noviny

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu