Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Moderátorka Habancová zrútená na mužovom pohrebe: Chcela skočiť za ním do jamy!

Lucia Habancová v stredu pochovala manžela Dávida. Zobraziť galériu (5)
Lucia Habancová v stredu pochovala manžela Dávida.

BRATISLAVA - Stále tomu neverí! Lucia Habancová (33) minulý piatok prišla o manžela Dávida (†33). S jeho smrťou sa stále nevie zmieriť a má pocit, že iba na chvíľu odišiel. A to aj napriek tomu, že mu dnes ráno dala posledné zbohom v bratislavskom krematóriu. Keby ju pri klesaní rakvy do jamy nedržal otec za ruku, hodila by sa vraj za truhlou svojho mŕtveho manžela.

Lucia Habancová prežíva to najhoršie obdobie vo svojom živote. Po necelom roku boja s rakovinou jej manžel Dávid tejto zákernej chorobe podľahol. Zomrel v piatok po prevoze z Nemecka. „Lucia už mesiac vedela, že je to veľmi zlé, ale nechcela si to pripustiť. No posledné dva týždne bola neustále s ním a rozprávala sa s ním. Povedala mu všetko, čo mu kedy chcela povedať,” uviedol náš zdroj.

V stredu ráno sa moderátorka s mužom svojho života navždy rozlúčila. Obrad sa konal o 9:30 v krematóriu v hlavnom meste. „Lucia po pohrebe povedala, že v závere obradu chcela počas spúšťania rakvy ísť za ním. Ale otec ju držal za ruku,” dozvedeli sme sa.

Lucia si vôbec naplno neuvedomuje, že jej manžel odišiel na večnosť. Keďže chodil často na služobné cesty, stále má pocit, akoby len čakala na jeho návrat. „Už nikdy nebudem v pohode, hrozne to bolí,” zverila sa mladá vdova jednému zo svojich známych. V túto chvíľu sú jej najväčšou oporou rodičia, ktorí sú jej nablízku.

Lucia Habancová zapálila za zosnulého manžela sviečku v kostole.
Zobraziť galériu (5)
Lucia Habancová zapálila za zosnulého manžela sviečku v kostole.

Viac o téme: Lucia Habancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu