Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Prekvapivá premena herca z Hornej Dolnej: Je z neho úplne iný chlap!

Peter Sklár už takto nevyzerá. Zobraziť galériu (7)
Peter Sklár už takto nevyzerá.

BRATISLAVA – Omladnutý a vylepšený! Peter Sklár (47), známy ako starosta zo seriálu Horná Dolná, si nedávno vyrazil do spoločnosti so svojou partnerkou. A mnohí hostia išli na ňom oči nechať. Herec totiž výrazne zmenil imidž a razom sa z neho stal iný chlap.

Prekvapivá premena! Obľúbený herec z markizáckeho seriálu Horná Dolná Peter Sklár sa pred pár dňami poriadne zmenil. Hoci ešte nemá ani päťdesiat rokov, jeho hlavu už dlhšie pokrývali sivé vlasy. A tak mnohí hostia ostali v šoku, keď teraz prišiel do spoločnosti s úplne iným výzorom.


Trpké tajomstvo starostu Petra Sklára z Hornej Dolnej: Najväčšie životné trápenie odhalené!


Po jeho výrazne bledej hrive nebolo razom ani stopy. Umelec sa totiž nechal prefarbiť a svoje šediny zakryl tmavohnedým prelivom. Nešlo však len o jeho rozmar, aby pôsobil mladšie. Podľa našich informácií je za jeho zmenou práca. V takejto podobe sa bude objavovať v nových častiach Hornej Dolnej, kde doteraz mával vlasy len jemne nastriekané na tmavšie. 

„Tak ako mením v práci kostýmy, mením aj farbu vlasov. Nechám si to takto do septembra, potom by som sa chcel vrátiť k pôvodnej farbe,” prezradil nám herec. „Partnerka bola spočiatku prekvapená, ale už si zvykla,” dodal na margo svojej premeny. 

Herec Peter Sklár si nechal šediny zafarbiť.
Zobraziť galériu (7)
Herec Peter Sklár si nechal šediny zafarbiť.

Viac o téme: Peter Sklár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu