Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Herec z Paneláku vyvenčil manželku: Veď je už ako pani Columbová!

Herec Matej Landl sa s manželkou Janou často v spoločnosti neukazuje. Zobraziť galériu (4)
Herec Matej Landl sa s manželkou Janou často v spoločnosti neukazuje.

BRATISLAVA – Všetci o nej vedia, ale len málokto ju videl! Známy herec Matej Landl (51), ktorého diváci poznajú predovšetkým z jojkárskeho seriálu Panelák, je druhýkrát ženatý a má tri deti. Manželku Janu ale na akcie umelec príliš nevodí, a tak je verejnosti takmer neznáma. Skoro ako životná partnerka známeho seriálového detektíva Columba.

Ukázal svoju polovičku! Matej Landl na spoločenské podujatia často nechodí a keď už, tak zvyčajne sám alebo s mamou, herečkou Evou Landlovou. Jeho zákonitú polovičku s ním takmer vôbec nevídať. Jana Landlová už pôsobila takmer ako pani Columbová, ktorú známy seriálový detektív neustále spomínal, ale v žiadnej časti ju neukázali.

Pred pár dňami však Egon z jojkárskeho Paneláku urobil výnimku a na otvorenie nového kino komplexu v Bratislave prišiel ruka v ruke s mlado vyzerajúcou brunetkou. Dvojica pôsobila harmonicky, šťastne a zamilovane. Každému bolo ihneď jasné, že práve táto dáma je jeho manželka Jana. Dvojica zapózovala aj fotografom, a tak je na svete ďalší jeden z nemnohých záberov, na ktorých majú médiá zachytený tento párik.  

Herec Matej Landl vzal do spoločnosti manželku Janu.
Zobraziť galériu (4)
Herec Matej Landl vzal do spoločnosti manželku Janu.

 

Viac o téme: Matej Landl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu