Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Výbuch smiechu v priamom prenose: Toto dostalo aj moderátorov Jojky do kolien!

Moderátor Ján Mečiar vybuchol smiechom po Landlovom brbte. Zobraziť galériu (8)
Moderátor Ján Mečiar vybuchol smiechom po Landlovom brbte.

BRATISLAVA – Rozosmial celé Slovensko! Herec Matej Landl (52), ktorý sa najnovšie objavuje v jojkárskom sitcome Dovidenia, stará mama, sa nechtiac strápnil v priamom prenose. Ako hosťovi utorkových Novín o 12-tej, kde rozprával o svojej novej postave, mu z úst nečakane vyletel brbt, ktorý vyznel ako vulgarizmus. Ten poriadne rozosmial nielen moderátorov, ale aj divákov pri televíznych obrazovkách.

Zaplietol sa mu jazyk! Herec Matej Land sa objavil v utorkových Novinách o 12, kde prišiel porozprávať o svojej novej postave Macejka v sitcome Dovidenia, stará mama. Pri rozhovore s moderátorom Jánom Mečiarom, ktorému herec vysvetľoval, že je divákov ľahšie rozplakať ako rozosmiať, sa mu v priamom prenose podarilo naraz oboje, ani netušil ako.  

Na otázku, či sa dokáže hneď naladiť na postavu, ktorú hrá, odvetil: „Záleží samozrejme od atmosféry, od toho, ako je ten ktorý diel napísaný, väčšinou nás to baví. Ale záleží od tých podkladov a Andymu sa to väčšinou samozrejme darí, je to človek, ktorý to už píše neviem koľko rokov. My ho vlastne podozrievame, že on je ako Shekaspear, že on musí mať nejakých rozpičovačov.“ 

Tento nečakaný brb namiesto slova rozpisovačov, ktorý vyznel ako vulgarizmus, neustáli ani moderátori. Ihneď vybuchla smiechom vždy profesionálna Andrea Pálffy Belányiová, ale aj Ján Mečiar. Herec sa preľakol a  ihneď si zakryl ústa a so zvýšeným hlasom zvolal: „Toto bude v bulvári!“ Takýmto nečakaným a nezabudnuteľným spôsobom sa Landl zapísal do vysielania jojkárskych Novín, kde spôsobil rehot, ktorý sa v spravodajstve len tak nevidí.

Landl v Jojke

Viac o téme: Ján MečiarMatej Landl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu