Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovské napätie v Jojke: Kto skončí na dlažbe?!

Jojkársky Top Star má štyri moderátorky a jedného moderátora. Zobraziť galériu (5)
Jojkársky Top Star má štyri moderátorky a jedného moderátora. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Bude ich menej?! Svetom šoubiznisu v jojkárskej relácii Top Star divákov aktuálne sprevádza 5 tvárí. Soňu Skoncovú (27), Stanku Pavolovú (33) a Jána Bakalu (26) totiž v poslednej dobe dopĺňanú aj dve redaktorky - Alexandra Orviská (32) a Alexandra Hinková (35). To však podľa našich informácií v zákulisí magazínu spôsobuje veľké napätie. Na jeden program je totiž moderátorov akosi priveľa a hlavné tváre sa začínajú obávať čistiek.

Jojkársky magazín Top Star štartovali pred dvoma rokmi dokopy piati moderátori – Ondro Antálek, Miroslava Luberdová, Ján Bakala, Soňa Skoncová a Stanka Pavolová. Poslední traja sa v relácii objavujú dodnes.


Intrigy v Jojke: Dusno pred vysielaním - moderátorky si idú po krku! 


No hoci sa zdalo, že na moderovanie relácie bohato stačia aj dve ženy a jeden muž, tím posilnili ďalšie dve tváre. Čoraz častejšie totiž program uvádzajú aj redaktorky Alexandra Orviská a Alexandra Hinková. 

To však vraj v zákulisí relácie nerobí vôbec dobrú atmosféru. Práve naopak. Podľa našich informácií medzi tvárami Top Staru začína vládnuť nervozita. Moderátorov je na jeden program až priveľa, navyše redaktorky chcú byť údajne na obraze stále viac. To znamená menej vysielacích dní a zrejme aj menej peňazí pre ostatných. 

„V zákulisí cítiť napätie. Pôvodné osadenstvo sa asi bojí, že by niekto z nich mohol prísť o flek,“ tvrdí dobre informovaný zdroj. A nebolo by to nič nové. V minulosti totiž s moderátorským miestom v promi relácii rátala aj Erika Barkolová, no odstavili ju medzi redaktorky. 


Podraz na Barkolovú!


V tejto súvislosti sme sa skontaktovali s Alexandrou Orviskou, ktorá je podľa kuloárnych informácií v tomto smere najambicióznejšia. „Hlavnou myšlienkou nášho sprevádzania Top Starom je najmä to, že s hosťami, ktorých si pravidelne v pondelok a piatok pozývame, máme aj vďaka redaktorskej práci lepšie vzťahy,” vyjadrila sa k svojmu postupu medzi moderátorov. 

No čo sa týka vzťahov na pracovisku, netajila, že najlepší kamaráti nie sú. „Prácu nespájam so súkromím, takže na kávy nechodíme,” povedala nám. „Ale napriek tomu je v našej redakcii vždy výborná nálada. Myslím, že naše vzťahy sú v rámci televízie nadštandardné,” tvrdí Orviská. No ktovie, ako sa to tam nakoniec vyvinie... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu