Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kedysi bol hviezdou Markízy, dnes má kilá navyše a šediny: Spoznávate ho?

Miloš Bubán v čase, keď hviezdil na Markíze. Dnes už vyzerá inak. Zobraziť galériu (4)
Miloš Bubán v čase, keď hviezdil na Markíze. Dnes už vyzerá inak.

BRATISLAVA – Po rokoch opäť v spoločnosti! Exmoderátor a doktor Miloš Bubán (53) patril kedysi obľúbeným tváram Markízy. Až do roku 2006, kedy v Záhorskej Bystrici definitívne skončil. Následne sa vytratil zo sveta šoubiznisu a začal sa naplno venovať svojej druhej profesii. Nedávno sme bývalú hviezdu žlto-modrej televízie stretli po rokoch na istej párty a vidno, že sa zmenil.

Už je to presne deväť rokov, čo sa zrejme najznámejší lekár vytratil z televíznej obrazovky. Obľúbený moderátor žlto-modrej televízie a gastroenterológ v jednej osobe Miloš Bubán v roku 2006 prišiel o flek v Záhorskej Bystrici. Vedenie spoločnosti totiž zrušilo reláciu Doma s Markízou, v ktorej sa objavoval.

Postupom času sa Bubán vytratil aj zo sveta šoubiznisu a začal sa naplno venovať gastroenterológii. Pred pár dňami sa však známy lekár objavil na istej spoločenskej akcii.

A nedalo sa nevšimnúť, že za tie roky pribral na váhe – má väčšie brucho a zaguľatili sa mu líca. Samozrejme mu pribudli aj šediny. Jediné, čo sa u neho nezmenilo, je to, že ostal elegánom. Košeľa a sako jednoducho v spoločnosti musia byť. Aj keď v tomto prípade zvolil farebne trochu odvážnu kombináciu. 

Miloš Bubán sa takto po rokoch zmenil: vľavo ako moderátor Markízy, vpravo aktuálna fotografia.
Zobraziť galériu (4)
Miloš Bubán sa takto po rokoch zmenil: vľavo ako moderátor Markízy, vpravo aktuálna fotografia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu