Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdna Banášová v civile: Fúha, to je ale rozdiel!

Adela Banášová sa v televízii objavuje vždy dokonalo upravená. V civile si však na tip-top výzor až tak nepotrpí. Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová sa v televízii objavuje vždy dokonalo upravená. V civile si však na tip-top výzor až tak nepotrpí. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - V realite je úplne iná! Adela Banášová (34) sa na televíznych obrazovkách aktuálne objavuje ako moderátorka markizáckej Chart Show. Tam plavovláska pravidelne ohuruje svojím vzhľadom - je dokonalo oblečená, perfektne nalíčená a aj vlasy má vždy tip-top upravené. V súkromí si však plavovláska na svoj výzor až tak nepotrpí. Nedávno sa nám ju totiž podarilo nafotiť v centre Bratislavy a ako na televíznych obrazovkách teda rozhodne nevyzerala.

Adela Banášová sa na obrazovkách objavuje v markizáckej Chart Show. Tam je plavovláska vždy dokonalo nastajlovaná – kostymérky ju obliekajú do slušivých šiat, obúvajú do vysokých lodičiek a celý výzor napokon vyšperkujú perfektným mejkapom aj účesom.

No vo voľných chvíľach plavovláska zrejme na podobné procedúry už jednoducho nemá chuť. Svedčia o tom zábery, ktoré sa nám pred pár dňami podarilo nafotiť na nábreží Dunaja. Známa Slovenka si tam totiž vyšla na kávičku so svojou kamarátkou. No rozhodne nevyzerala tak, ako ju diváci majú možnosť poznať z televízie.

Svoju „pracovnú uniformu” totiž moderátorka vymenila za pohodlné oblečenie, ktoré by sme zrejme na hviezde jej formátu ani nečakali. Z krátkych riflí jej trčali nitky, voľný – pri krku rozstrapkaný – top odhaľoval blondínkinu podprsenku a vo vlasoch, jednoducho zopnutých do chvosta, sa dokonca objavovali jemné odrasty. Aj svojej tvári dopriala Adela oddych a do ulíc Bratislavy vybehla úplne nenalíčená. Zdá sa teda, že táto známa Slovenka nepatrí k ženám, ktoré by svojmu výzoru venovali príliš veľa času. 

Adela Banášová si vyšla na kávičku v krátkych rifliach, z ktorých trčali nitky, v rozstrapkanom tričku a s ležérným účesom, ktorý odhaľoval jemné odrasty.
Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová si vyšla na kávičku v krátkych rifliach, z ktorých trčali nitky, v rozstrapkanom tričku a s ležérným účesom, ktorý odhaľoval jemné odrasty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu