Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ďalší konflikt Zdeny Studenkovej: Pustila sa do známej moderátorky!

Zdena Studenková sa posťažovala na zlú skúsenosť so známou moderátorkou. Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková sa posťažovala na zlú skúsenosť so známou moderátorkou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Poriadne jej naložila! Zdena Studenková (60) si po hlave skákať jednoducho nenechá. Dokázala to napríklad aj pred dvoma rokmi, keď si vyžiadala verejné ospravedlnenie od známeho moderátora Mateja Sajfu Cifru (35) za nemiestny vtip v relácii Nikto nie je dokonalý. Tentoraz sa plavovláska priamo na obrazovkách televízie Markíza pustila do známej moderátorky.

Zdena Studenková je známa tým, že si potrpí na profesionalitu a istú úroveň. A to nielen pri práci, ale aj v rámci každej komunikácie, ktorú s ňou chce niekto viesť. Stačí preto naozaj málo a známu herečku si môžete ľahko pohnevať. Dôkazom je napokon aj jej dávny konflikt s moderátorom Fun rádia Matejom Sajfom Cifrom, ktorý dospel až k verejnému ospravedlneniu. 


Studenkovej praskli nervy: Sajfa, čo si to dovoľuješ?!

Studenková sa pri Sajfovi prerátala: Zdena, máš problém! 


No obľúbený spíker nie je zďaleka jediný, na koho má umelkyňa ťažké srdce. Markizácka Smotánka totiž v sobotu odvysielala plavovláskin súkromný rozhovor, počas ktorého sa herečka poriadne rozohnila. Podľa televízie si plavovláska zaspomínala na skúsenosť s jednou z kolegýň zo šoubiznisu. A tá jej zjavne leží v žalúdku dodnes. Svedčia o tom nie zrovna najmilšie slová, ktoré na jej adresu vyslovila. 

„Ináč, ona je hrozne protivná. Ja som s ňou robila, dvakrát si ma zavolala do tých... . Ja som sa tak tešila, ja som bola úplne hotová, že idem k ...skej. Teraz nabrífovaná som bola, historky nachystané, všetko. Ona prišla. Hodinu predtým som sa s ňou mala stretnúť, rozprávať sa s ňou o témach, vy...la sa na mňa. Vy...la sa na mňa, teraz prišla dovnútra a jediné, čo hneď zbadala, povedala: Máte hezký vlasy. Proste bola odporná, odporná. To je tak hnusná žena,“ objavili sa na televíznych obrazovkách slová Studenkovej, ktorá si servítku pred ústa rozhodne nedávala.

Markíza síce meno dotyčnej osoby vypípala, no každý pozorný divák hneď zistil, o kom je reč. Stačil pohľad na bujné vnady, ktoré sa objavili v upútavke na reportáž o Studenkovej a fakt, že daná osoba hovorila po česky. No aj samotný pohľad na herečkine pery. Z nich totiž každý jasne vyčítal, že išlo o českú moderátorku Halinu Pawlowskú a Zdeninu návštevu v Banánových rybičkách. 

K tejto téme sme oslovili aj samotnú Studenkovú so zámerom zistiť od nej viac. Na naše otázky odpovedať odmietla a zložila telefón. Neskôr herečka odpísala na našu správu: „Kontaktujte pani Judínyovú.” Evidentne jej teda táto reportáž nebola po chuti. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu