Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bradavky ukázala iba raz: Pozrite na prsia hanblivej slovenskej herečky!

Soňa Norisová sa vyzliekla v jedinom filme. Zobraziť galériu (5)
Soňa Norisová sa vyzliekla v jedinom filme.

BRATISLAVA – Raz a dosť! Slovenská herečka Soňa Norisová (41) aktuálne hviezdi v českom seriáli Policie Modrava. Naši susedia ju označujú za sexi, no akosi ich dráždi jej upätosť a hanblivosť. Brunetka je navyše povestná tým, že nahote sa pred kamerami vyhýba. Odhalila sa len v jedinom filme.

Nahota jej prekáža! Slovenská herečka Soňa Norisová je momentálne obľúbená aj v Čechách, kde hrá kriminalistku v seriáli Policie Modrava. Podľa českého portálu extra.cz ale slovenská brunetka dráždi divákov svojou hanblivosťou.

Od sexi štyridsiatničky by uvítali aj odvážnejšie zábery, no tie sú v jej kariére skôr výnimkou. Vyzliekla sa len jediný raz, a to v roku 2000 vo filme Ticho po búrke. To bolo zatiaľ prvý a zároveň posledný raz, čo brunetka ukázala svoje prsia. Aj to ju vraj musel režisér poriadne dlho prehovárať. 

Odvtedy je však problém zazrieť Soňu čo i len v odvážnejšom oblečení. Väčšinou stvárňuje seriózne ženy v decentných outfitoch. Tak to bolo aj naposledy v jojkárskom seriáli Dr. Ema. Podľa Čechov je to veľká škoda... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu