Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Krásna Slovenka hviezdou v Mexiku: Jej podpisy išli na dračku!

Modelka Soňa Štefková žne úspechy v zahraničí. Zobraziť galériu (8)
Modelka Soňa Štefková žne úspechy v zahraničí.

MEXIKO – Vrhli sa na ňu davy ľudí! Slovenská modelka Soňa Štefková (27) je 1. vicemiss University 2009 a finalistka Miss Slovensko 2010. Hoci sa nikdy nestala kráľovnou krásy, buduje si peknú zahraničnú kariéru. Pred rokmi ohurovala v indickom Bollywoode, teraz jej pri nohách leží Mexiko.

Ambiciózna, mladá a atraktívna! Taká je finalistka Miss Slovensko 2010 Soňa Štefková, ktorá sa aj napriek neúspechu v súťaži krásy uplatnila v modelingu. Šťastie skúsila aj za našimi hranicami a uspela. Vidieť ju v zahraničných časopisoch, či na reklamných pútačoch. 

Soňu aktuálne obdivujú v Mexiku, kde žije so svojím priateľom Manuelom. Brunetka tam nedávno nafotila kampaň na oblečenie a jej podobizne v nadživotnej veľkosti visia v sieti odchodných domov.

Nejakým nedopatrením sa však stalo, že Slovenka plagáty vo finálnej podobe pred ich uverejnením nevidela. A tak sa rozhodla zájsť do jedného z obchodov a cvaknúť si ich na pamiatku. „Plán bol urobiť to veľmi nenápadne, nech nie som za trapku. Keď som našla konkrétne oddelenie, nikto tam nebol, vydýchla som si a vytiahla telefón, nech sa mama poteší. Práve som stláčala spúšť, keď sa za mnou ozvalo v španielčine: Želáte si niečo?” opisovala situáciu na svojom sociálnom profile na Facebooku.

Čo nasledovalo, si dovtedy Štefková ani predstaviť nevedela.„Predavačka sa na mňa skúmavo pozrela, oni sa tu vážne nehanbia totálne čumieť na ľudí, zažmurkala a nakoniec začala jačať: Ale veď to si ty! Ľudia, to je ona! Poďte všetci sem! Na čo sa neviem odkiaľ vyrojil dav ľudí a svorne začali híkať. Šťastná predavačka začala vykrikovať, ako ma objavila a zrazu sa všetci chceli so mnou odfotiť,“ uviedla Soňa. A keďže nie je horenoska, žiadostiam vyhovela. 

K našej kráske sa však stále trúsili noví a noví ľudia. Predavačka dokonca zo skladu vytiahla ďalšie Štefkovej zábery, na ktoré musela dávať autogramy.  „Nakoniec som tam strávila asi polhodinu a rozdala nekonečne veľa podpisov. Všetci mi gratulovali a pozývali ma k nim domov a niektoré staršie dámy mi dohadzovali svojich synov. Nakoniec mi ešte darovali jeden z mojich plagátov a ako správna hviezda som si to potom namierila rovno na metro,“ prerozprávala svoj príbeh bývalá misska, ktorej „minúty slávy“ v obchode neskončili.

V metre si totiž tiež Mexičania všimli, že na zrolovanom plagáte je samotná Soňa a začali si ju fotiť. „Čo vám poviem, totálna absurdita. Keď som sa konečne vytrepala z metra, pre istotu o zástavku skôr, začala som sa strašne smiať. Ozaj si neviem predstaviť, že by som toto zažila hocikde v Európe,“ uzavrela Štefková, ktorá si aspoň na chvíľu vyskúšala, ako sa cítia svetové celebrity.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu