Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Niekdajší slovenský sexsymbol sa poriadne zmenil: Pochudnutý a zostarnutý!

Zostarnutý Juraj Kukura. Zobraziť galériu (9)
Zostarnutý Juraj Kukura.

BRATISLAVA – Aj lámači ženských sŕdc starnú! Dôkazom je aj bývalý sexsymbol, ktorý v minulosti mohol mať na jeden prst hneď niekoľko žien. Dnes by ste tohto bielovlasého fešáka spoznávali na ulici zrejme ťažšie. Schudol, pribudli mu vrásky i šedivá brada a na prvý pohľad vidieť, že roky mu pribúdajú. Reč je o 68-ročnom hercovi Jurajovi Kukurovi, ktorý nedávno v istom bratislavskom podniku krstil svoju novú knihu.

Čas nikto nezastaví! Charizmatický herec a riaditeľ bratislavského Divadla Aréna Juraj Kukura bol kedysi považovaný za nestarnúci sexidol množstva žien. Viaceré dámy boli do neho platonicky zamilované a považovali ho za muža so zvodným hlasom aj pohľadom.

Roky však ubiehajú a ľudia starnú. To platí aj v prípade lámača ženských sŕdc, akým Kukura bez pochyby pred rokmi bol a možno pre niektoré dámy ešte stále je.  Pred pár dňami sa šedivý sympaťák objavil v istom bratislavskom podniku, kde krstil svoju novú knihu.

Okrem nového diela však pútal pozornosť aj svojím zmeneným zjavom. Na záberoch z jojkárskej reportáže, ktorú odvysielal Top Star magazín, pôsobí umelec schudnuto najmä v tvári, kde mu pribudli aj vrásky, či šedivá brada. Na prvý pohľad vyzeral akosi zostarnuto a bez povestnej iskry v očiach.  Ako vidieť, ani Kukura nedokáže zastaviť čas.

No hoci Juraja starecké vrásky a šedivá brada zmenili, ostal stále elegánom a džentlmenom. A ako v spomínanej reportáži priznal, ženy má stále rád... 

Ani Juraja Kukuru čas nešetrí.
Zobraziť galériu (9)
Ani Juraja Kukuru čas nešetrí.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu