Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Národom milovaná relácia sa vracia: Toto je zostava nového Inkognita!

Stará známa zostava relácie Inkognito. Zobraziť galériu (7)
Stará známa zostava relácie Inkognito.

BRATISLAVA - Opäť na obraze! Televízia Joj si kedysi priazeň mnohých divákov získala reláciou Inkognito. Premiérové časti sa naposledy objavili vo vysielaní v júni 2007. A po 8 rokoch sa na Kolibe rozhodli tento program oživiť. V týchto dňoch už podpísali zmluvy s účinkujúcimi. A Topky.sk vedia, kto opäť zasadne oproti moderátorovi Vladovi Voštinárovi (50) a koho nahradili.

Stavili na starú známu kartu! Televízia Joj už čoskoro začne nakrúcať nové časti kedysi mimoriadne populárneho Inkognita. Podľa portálu mediaboom.sk sa relácia dostane na obrazovky už v máji. 

Úspech formátu bol postavený hlavne na známych menách z radov obľúbených hercov. Najčastejšie povolania hádali Zdena Studenková, Magda Paveleková, Ján Kroner, Maroš Kramár, či Jozef Vajda. Zaujímalo nás preto, na aké tváre stavili na Kolibe v obnovenej verzii. 

Televízia zatiaľ oficiálne vyjadrenie k účinkujúcim neposkytla. Nám sa ale podarilo zistiť, s kým v uplynulých dňoch podpísala Jojka zmluvy. „Bude tam Zdena Studenková s Jožom Vajdom a objavia sa aj nováčikovia – Zuzana Šebová a Mišo Hudák,” tvrdí náš zdroj.

Známy moderátor a herec je už dlhé roky hlasom červeno-bielej stanice. Herečka známa z Paneláku sa zas pomaly zaraďuje k najobľúbenejším slovenským umelcom a účinkuje naraz v dvoch komerčných televíziách. V ankete Telkáč roka získala sošku v kategórii Nová TV hviezda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu