Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tajný ťah Markízy s novou šoubiznisovou blondínkou: Čo na to Judínyová?!

V rámci spravodajského bloku uvádza Šoubiz noviny Veronika Ostrihoňová. Zobraziť galériu (5)
V rámci spravodajského bloku uvádza Šoubiz noviny Veronika Ostrihoňová.

BRATISLAVA - Prekvapenie pre divákov! Televízia Markíza predvčerom nečakane zaradila do svojho spravodajského bloku úplnú novinku. Ide o reláciu Šoubiz noviny. Mnohí by zrejme čakali, že formát tohto druhu bude moderovať Erika Judínyová, ktorá je neodmysliteľne spätá so svetom prominentov. Namiesto nej sa ale z obrazovky prihovárala iná blondínka. A to redaktorka Veronika Ostrihoňová - partnerka spíkra Mateja Sajfu Cifru.

Úplne potajomky! Diváci televízie Markíza zostali po pondelkových Televíznych novinách poriadne zaskočení. Bez toho, aby bolo v televíznom programe niečo avizované, sa totiž zrazu na obrazovkách objavila nová relácia Šoubiz noviny. 

Ako moderátorka formátu o prominentoch sa predstavila Veronika Ostrihoňová, partnerka Mateja Sajfu Cifru a zároveň redaktorka markizáckeho spravodajstva. „Bolo to iné ako veci, ktoré som robila doposiaľ, takže som mala pred tým veľký rešpekt. Je to však pre mňa úžasná skúsenosť a som rada, že som dostala takúto príležitosť,” povedala nám blondínka o svojom prvom vysielaní. 

Po dlhom čase tak kompetentní zo Záhorskej Bystrice priniesli na obraz okrem Smotánky aj ďalší formát o prominentoch. „Zatiaľ čo Smotánka už takmer dvadsať rokom mapuje spoločenské akcie smotánky, Šoubizové noviny sú zamerané na súkromie, prácu a iné zaujímavosti zo života známych tvárí nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia,“ povedala nám k tomuto rozhodnutiu hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. 

Na otázku, prečo do relácie obsadili práve Veroniku, však neodpovedala. A mnohí ľudia sa zrejme aj začudovali, že v šoubiznisovo ladenej relácii vidia aj niekoho iného než Eriku Judínyovú. So známou moderátorkou sa nám v tejto súvislosti spojiť nepodarilo, jej okolie však tvrdí, že sa novej blondínky v prominentných kruhoch neobáva. „Eriku dokonca aj oslovili, ale ona sa chce sústrediť len na Smotánku. Ona ju nielenže moderuje, ale ju pokrýva aj kreatívne a režisérsky od začiatku až po koniec. Šoubiz noviny sú tu zatiaľ len na skúšku. V túto chvíľu nie je jasné, ako ich diváci prijmú,” tvrdí náš televízny zdroj. 

V Markíze ale samozrejme dúfajú, že sa šoubiznisové správy uchytia. Podľa našich informácií totiž už majú vybratého aj ďalšieho moderátora. S Veronikou Ostrihoňovou by sa mal na tomto poste striedať Roman Juraško. 


Mohlo by vás zaujímať:

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu