Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sajfova svadba so sexi markizáčkou: Máme miesto aj dátum!

Plánovanie svadby Mateja Sajfa Cifru a Veroniky Ostrihoňovej je v plnom prúde. Zobraziť galériu (4)
Plánovanie svadby Mateja Sajfa Cifru a Veroniky Ostrihoňovej je v plnom prúde. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Čoskoro budú svoji! Matej Sajfa Cifra (36) tvorí pár s markizáckou redaktorkou Veronikou Ostrihoňovou (26) už dlhých 6 rokov a začiatkom júna sa dvojica aj zasnúbila. V týchto dňoch zaľúbenci plánujú, ako ich veľký deň bude vyzerať. Dvojicu sme preto oslovili, nech nám prezradí viac.

Moderátor Fun rádia Matej Sajfa Cifra sa v lete zasnúbil so svojou dlhoročnou priateľkou, markizáckou redaktorkou Veronikou Ostrihoňovou. Urobil tak presne na šieste výročie ich vzťahu pred budovou Slovenského národného múzea a podľa vlastných slov tento romantický krok plánoval celý jeden mesiac. 


Sajfa sa ide ženiť: Požiadal o ruku svoju krásnu markizáčku! 


Odvtedy uplynulo už 5 mesiacov a ako sa nám podarilo zistiť, zaľúbená dvojica už začala svoj veľký deň plánovať. Určili si už vraj termín aj miesto, kde svoj dôležitý životný krok urobia. „Máme dátum a máme miesto. Ale nikomu sme ho zatiaľ nepovedali, takže to znamená, že prepáčte topky... No sorry, máme miesto a máme dátum a kým nebude všetko prichystané tak...“ povedali nám snúbenci. A dôvod, prečo tieto detaily taja? Ten nám vysvetlila budúca nevesta. „Keby som si to náhodou rozmyslela,“ zavtipkovala Ostrihoňová. 

Svoju svadbu si vraj dvojica predstavuje ako veľkú párty. „My z toho chceme spraviť jeden veľký, milý, príjemný rodinno-kamarátsky žúr,“ prezradili nám budúci manželia, ktorí si vraj nepotrpia ani na tradície. „Myslím si, že tie asi nebudeme. Skôr by sme to chceli také moderné, zábavné, pekné. Nech je to žúr,“ netajili partneri a dodali na záver: „Nech na to spomíname... No to je to, že to bude toľko zážitkov a tak málo spomienok.“

Video: Rozhovor s Matejom Sajfom Cifrom a Veronikou Ostrihoňovou o svadbe.

Sajfa, Veronika Ostrihoňová svadba

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu