Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Unikát v jojkárskych správach: Na týchto dvoch Puškárová a Švajda (zatiaľ) nemajú!

Hana Zavřelová Gallová po návrate z materskej moderovala správy so svojím manželom Adamom Zavřelom. Zobraziť galériu (5)
Hana Zavřelová Gallová po návrate z materskej moderovala správy so svojím manželom Adamom Zavřelom.

BRATISLAVA - Nevšedný návrat! Včera sa na obrazovkách televízie Joj opäť objavila Hana Zavřelová Gallová (32). Mama ročného Matúška moderovala Noviny o 17:00, kde má svoje kreslo aj jej muž Adam Zavřel (28). Došlo tak k naozaj unikátnej situácii. Prvýkrát na Slovensku sa v spravodajskej relácii prihováral divákom manželský pár. Na Kolibe vyfúkli toto prvenstvo dlhoročným markizáckym partnerom a kolegom Zlatici Puškárovej (37) a Patrikovi Švajdovi (42), ktorých svadba ešte len čaká.

Darček od vedenia! Hana Zavřelová Gallová sa po materskej dovolenke opäť vrátila na obrazovky. Kvôli starostlivosti o synčeka Matúša sa bude moderátorka po novom objavovať v Novinách o 12:00. V prvý deň však zasadla do svojej „starej” podvečernej relácie, kde môžu diváci vídať aj jej manžela Adama Zavřela. V utorok tak spolu vytvorili spravodajskú dvojicu v Novinách o 17:00. 


Svadba v jojkárskom spravodajstve: Retro nevesta, vášnivý manželský bozk!


Ako sme zistili, Hana v tomto prípade nikoho nezaskakovala. Išlo proste o nápad nadriadených, ktorí sa ju rozhodli takýmto milým spôsobom privítať opäť v tíme. „Manžel ma dokonca počas vysielania v dvoch situáciách džentlmensky podržal, takže sa mi s ním robilo naozaj dobre. Lepší návrat som si ani nemohla priať,” povedala nám jojkárka. 

Rodičia malého Matúška mali v tento výnimočný okamih nablízku aj svojho synčeka. „Zvládol to na jednotku a spolu s ním aj môj otec, ktorý s ním bol. Prechádzali sa na Kolibe a hrali sa v jednej miestnosti v Jojke. Nebol problém ani s dojčením,” prezradila topkám Zavřelová.  

Táto situácia však bola výnimočná, od štvrtka sa bude moderátorka prihovárať divákom v Novinách o 12:00. Napriek tomu však jojkárom už prvenstvo nikto nevezme. Ako úplne prví manželia spolu na obrazovkách vytvorili aj moderátorskú dvojicu. 

Zavřelovci tak predbehli Zlaticu Puškárovú a Patrika Švajdu, ktorí ako partneri a rodičia spoločného syna Lea moderujú Televízne noviny na Markíze. Keď sa na jeseň minulého roka zasnúbili, zdalo sa, že práve oni vytvoria unikátny manželský pár v správach. Ich svadba sa však ešte len bude konať. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu